CN Tower i Toronto

Torontos varetegn

Toronto skyline ville ikke se ud af meget, hvis det ikke var for CN Tower. Selv fra lang afstand ser CN Tower i Toronto vanvittig imponerende ud. Alt omkring syner småt og det ændrer sig bestemt ikke, når du står ved siden af det og kigger op.
Med sine 553 meters højde havde CN Tower position som verdens højeste fritstående bygning i 32 år, indtil Burji Khalifa i Dubai overtog rollen med sine 828 meter i 2008. Det er stadig det 3. højeste tårn i verden og tiltrækker mere end 2 millioner besøgende hvert år.

Inspiration

Hvordan vil du opleve CN Tower?

Du kan opleve CNN Tower på flere måde. Du kan fx vælge den store tur op til hele 3 udsigtsniveauer. SkyPod i 447 meters højde, LookOut i 346 meters højde og Walk on air - if you dare! - et kig 342 meter ned gennem et stort glasgulv... tør du? Du kan nyde en måltid i 360 Restaurant og få udsigt til Toronto fra alle vinkler mens restauranten på den roterende platform har fuldender sin runde efter 72 minutter.

EdgeWalk - hvis du har nerver af stål

Har du nerver af stål og adrenalinhungrende, så får du fuld valuta for pengene, hvis du prøver kræfter med EdgeWalk på hoveddækket over 360 Restauranten i 356 meters højde. Det er verdens højeste udendørs vandring på en bygning uden gelænder eller andet du kan klamre dig til. Du bliver tøjret til et skinnesystem, der går rundt om tårnet og efter kyndig instruktion, skal du sammen med en lille gruppe ud på 150 nervepirrende meter, før du har fuldført turen. Udsigten er fænomenal. Efter turen får du en video, et foto og et certifikat som bevis på din bedrift.

Kort

Vis på kort