Cape Breton Island

Naturscenerier i verdensklasse

Øen, Cape Breton Island, ligger i den nordøstlige del af provinsen Nova Scotia, i det østlige Canada. Her finder du storslåede naturpanoramaer af grønne vidder, forrevne klipper og det brusende Atlanterhav, der omgiver øen. Cape Breton Island er storslået natur som opleves allerbedst på en køretur ad Cabot Trail, men øen byder også på en rig kulturhistorie.

Både fransk og skotsk kultur har nemlig præget øen, og du finder alt fra en rig musiktradition til det ikoniske Fortress Louisbourg, der beretter om Frankrigs fortid som kolonimagt i 1800-tallet. Så hvis du er historieinteresseret ellernaturglad, er Cape Breton Island bestemt et besøg værd på din kør-selv-ferie i Nova Scotia.

Inspiration

Kør via den ikoniske rute Cabot Trail

Cabot Trail på 301 km er storslåede scenerier på stribe og regnes blandt de smukkeste i Nordamerika. Du skal sætte omkring tre dage af, hvis du gerne vil opleve den naturskønne køretur i dens fulde længde. Men det er bestemt tiden værd, for de bølgende bakkedrag og grønne nuancer minder om at køre i det skotske højland - krydret med canadisk vildskab.

Gør holdt ved de mange udsigtspunkter og gå en længere tur i Cape Breton Highlands National Park, der har 26 afmærkede vandrestier. Fra flere af de små byer på ruten, kan du tage med båd på hvaludflugt.

Kort

Vis på kort