Huntsville i Muskoka Country

Hyggelig by omgivet af de smukkeste naturlandskaber

Huntsville er en malerisk by i hjertet af Muskoka, der er kendt for sin naturlige skønhed og udendørs aktivitetsmuligheder som fx vandring, kanoture og golf. Huntsville ligger bare 2½ times kørsel nord for Toronto, hvor storbyens hektiske leben og tårnhøje skyskrabere udskiftes med store frodige skovområder, uberørte søer, vandfald og bølgende bakker – et sandt paradis for udendørsentusiaster og naturelskere året rundt. Lige nord for Huntsville ligger Arrowhead Provincial Park og lokker med stille søer med små strande, vandre- og cykelruter og om vinteren en 1.300 meter menneskeskabt skøjtebane gennem skoven.

Selve byen Huntsville har et charmerende centrum med butikker, restauranter og gallerier, hvor de lokale kunstnere og kunsthåndværkere udstiller- og sælger deres arbejde – måske finder du en unik souvenir.

Huntsville er også kendt for sin pulserende kunstscene, med flere gallerier, atelierer og kulturelle begivenheder, der finder sted hele året. Byen er hjemsted for Huntsville Festival of the Arts – en af Canadas mest anerkendte festivaler. Over sommeren kan du opleve lokale musikere, dansere og andre kunstnere fra hele verden. De fleste optræder i Algonquin Theatre, lige i hjertet af Huntsville centrum.

Inspiration

Treetop Trekking i Huntsville

Det er tid til sjov og masser af adrenalin, hvis du tager en tur til Treetop Trekking i Huntsville. Hele familien er garanteret en herlig dag, når I suser gennem trætoppene med zipline, klatre og svinger jer mellem træerne med et stort smil. Der arrangeres også ture om natten med pandelampe – det er en helt unik oplevelse.

Algonquin Provincial Park

Huntsville er et godt udgangspunkt for at opleve Algonquin Provincial Park - et kæmpe vildmarksområde med nogle af de mest betagende landskaber i Canada. Her kan du vandre, cykle eller sejle i kano, kajak eller på paddelboard gennem parken og nyde den friske luft og den helt fantastiske natur.

Kort

Vis på kort