Knight Inlet Lodge i Glendale Cove

Kom helt tæt på den uberørte natur

Knight Inlet er en 100 km lang fjord, der gennem tiden er skåret af gletsjere dybt ind bjergene. Det er et stykke uberørt vildmark og et naturligt levested for grizzlybjørne. Der har medvirket til den største koncentration af grizzlier i hele British Columbia. Hvert forår, når bjørnene kommer ud af deres vinterhi, kan de opleves på en bådudflugt, når de går på bredden af Glendale Cove og spiser halvgræs eller vender sten og finder delikatesser som muslinger og krebsdyr, der lever i fjorden. Om efteråret æder bjørnene sig mætte i laks, der hvert år vender tilbage til området for at gyde. Det syn kan I være heldig at opleve fra en platform.

Omkring 60 kilometer fra mundingen af fjorden ligger Knight Inlet Lodge. Den flydende lodge ligger i læ i Glendale Cove, som tilbyder en af ​​de få, beskyttede forankringer i fjorden, og det er her, at eventyret begynder. Lodgen er en samling af 5 flydende platforme, med bare 18 værelser, en spisestue, lounge, et wildlife informationscenter og bygninger til guider og ansatte. De fleste af værelserne har to queen beds og eget badeværelse med brus og toilet. I flere af lodgens opholdsrum er der en brændeovn, der skaber en super hyggelig atmosfære, hvor I kan slappe af om aftenen eller på en kølig dag.

Hver dag venter nye og spændende naturoplevelser i det fantastiske område, hvor logden ligger. Der tilbydes flere forskellige udflugter I kan vælge mellem, og udflugterne skifter afhængigt af sæsonen og vejret.

Kort

Vis på kort