Montréal - Heldagstur til Fransk charme i Québec City

Fransk charme i Québec City

Indholdsrig heldagstur fra Montréal hvor vi besøger Québec City, den franske kulturs vugge i Nordamerika, der byder på mere end 400 års spændende historie.

Fra 702 kr.
Pris pr. person inkl. transport fra hotel i Montréal t/r og engelsktalende guide.

Rejseperiode:
Hele året

Afgange:
Sommer: Daglig
Vinter: Onsdag og lørdag

Varighed:
12 timer

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

Oplev den franske kulturs vugge i Nordamerika

Vi kører med bus fra Montréal til Québec City, den franske kulturs vugge i Nordamerika, der byder på mere end 400 års spændende historie. Byen blev grundlagt i 1608 af Samuel de Champlain langs bredden af St. Lawrence-floden, og på denne tur skal vi forsøge at nå så meget af historien som muligt på en enkelt dag. Vi starter med en 45 minutters gåtur sammen med en lokal guide til Place Royale, hvor Samuel de Champlain grundlagde den franske bydel. Herefter tager vi med bus (efterår/vinter) til de naturskønne Montmorency Falls (højere end Niagara Falls), hvor der bliver rig lejlighed til at tage billeder. I perioden maj-oktober er der inkluderet et guidet river cruise til Montmorency Falls på St. Lawrence-floden på 1,5 timer.

Herfra går det tilbage til Old Québec gennem Saint John's Gate, der er en del af den eneste befæstede by i Nordamerika. Vi fortsætter langs Grande Allée: The "Champs Élysées" i Québec City, oplever den hyggelige stemning på fortovscafeerne, restauranterne og den europæiske arkitektur, som hvert år tiltrækker mange turister. Vi skal også se de berømte vartegn "Plains of Abraham" (berømt for slaget mellem franskmændene og englænderne i 1759), Citadellet (en national historisk attraktion), Québec Parliament, Price Building og meget mere.

Frokost er ikke inkluderet, men der er afsat 3 timer til frokost på egen hånd i det charmerende og hyggelige Petit Chamberlain, hvor der også vil være tid til at shoppe og gå på opdagelse i de smalle stræder med de smukke pladser, kunstbutikker og antikvitetshandlere.

Udflugten inkluderer:

  • Transport fra hotel i Montréal t/r
  • Engelsktalende guide

kort

Vis på kort