Whistler - 4-hjulstrækker og bjørnespor

Bliv bjergtaget af Whistlers bjørne

Få en fantastisk og anderledes oplevelse i bjergene omkring Whistler. Kom tæt på den vilde natur med rigt dyreliv, spændende vegetation, gletsjere og regnskov. Turen foregår i en komfortabel 4-hjulstrækker, der fører jer på tværs af skiområdets pister til den største koncentration af hunbjørne i regionen. 

Fra 1.252 kr.
Pris pr. person inkl. engelsktalende guide

Rejseperiode: 
Maj - oktober

Afgange:
2-3 afgange dagligt afhængigt af sæsonen

Varighed:
2½ time

 

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

Om udflugten

Whistlers vilde natur og sorte bjørne 

Bjergene, Blackcomb og Whistler Mountains, der er kendt for skiløb om vinteren og mountainbiking om sommeren, er hjemsted for op mod 60 sorte bjørne. Denne gruppe af bjørne, er som den eneste i provinsen B.C., blevet  studeret i over to årtier. 

Tag med på tur i bjergene og oplev den vilde natur med dyreliv, spændende vegetation, gletsjere og regnskov. Turen foregår i en komfortabel 4-hjulstrækker, der fører jer på tværs af skiområdets pister til den største koncentration af hunbjørne i regionen. I får mulighed for at opleve de skjulte naturskønne alpine økosystemer og bjørnenes naturlige levesteder. I kommer ud på mindre vandreture for at opleve bjørnenes spisesteder og se hvor de ynder at tilbringe dagene. Bjørnenes føde varierer sæsonen igennem og afhænger af, om bjørnene befinder sig i bunden af dalen eller i de højere bjergområder. I besøger gamle tilgroede skove, hvor bjørne går i hi om vinteren og I skal naturligvis også se en bjørnehule. Den erfarne guide kan fortælle en masse Whistlers flora og fauna, økologi og de sorte bjørne. Turen ender tilbage i Whistler. 

 

Udflugten inkluderer:

  • Transport fra Whistler
  • Guidet tur i 4-hjulstrækker

Kort

Vis på kort