Drypstenshulerne Luray Caverns

De største drypstenshuler i det østlige USA

Du har mange muligheder for at besøge underjordiske drypstenshuler, på din kør-selv-ferie gennem Virginia. Luray-hulerne er de største og måske mest imponerende i hele det østlige USA. Se fx den 10 etager høje kalkstensformation ”Empress Colum”, krystalklare pools og verdens største instrument - The Great Stalacpipe Organ.

Lyt til verdens største instrument

Det er imponerende at se en stalaktit (en tap fra loftet) og en stalagmit (en tap på jorden) mødes og danne den 10 etager høje ”Empress Colum”. Der er endnu flere naturskabte kalkstensformationer i Luray-hulerne, der kan sidestilles med de flotteste skulpturer og så er der verdens største instrument, der måske ikke syner af så meget ved første blik. The Great Stalacpipe Organ ligner et almindeligt orgel, men her er orgelrør udskiftet med de naturskabte stalaktitter. Lyden og de fantastiske omgivelser giver en helt speciel effekt.

Når du køber en billet til Luray Caverns, så inkluderer de også indgangen til Car & Caravan Museum, Toy Town Junction og Luray Valley Museum.

Kort

Vis på kort