10 insider-tips til Californien og det vestlige USA

Skal du med på eventyr?

Gennem vores insider-tips får du adgang til skjulte perler og lokalkendskab, der forvandler dit roadtrip i det vestlige USA til en magisk opdagelsesrejse. Gå på opdagelse i Pan Am museet, der oser af luftfartsnostalgi og besøg Vikingsholm ved Lake Tahoe - et arkitektonisk mesterværk indhyllet i skovens stille skønhed. Spis frokost på Alice's Restaurant - et sjovt og quirky sted væk fra hovedvejen i Californien. Skal du med på eventyr i Californien og det vestlige USA?

Mette E - Lyngby

Stor, større, størst - de forstår virkelig at overdrive med alt i USA og det oplevede jeg vitterlig da jeg trådte ind i Voodoo Doughnut i Portland. Det er kæmpestore, vilde kaloriebomber med alt muligt fyld og toppings. Én er rigelig, men jeg satte tænderne i to og sprang frokosten over :-)

10 udvalgte + en lækkerbisken

Vis på kort

En ekstra lækkerbisken til dig


"Vi havde egentlig ikke planlagt at stoppe ved Fort Ross i Californien, men vi tog chancen da vi spottede skiltet i vejkanten. Vi blev alle overrasket over både stedet og fortællingen om den russiske handelsstation fra starten af 1800-tallet og ikke mindst beliggenheden med udsigt til Stillehavet."

- Mette E, rejsespecialist i Lyngby