10 tips til ø-ferie

Skal du med på ø-ferie?

Det er noget helt specielt ved at tage på ø-ferie, hvor du bliver forkælet med en unik atmosfære, et afslappet tempo og den der udefinerbare ø-følelse, der kommer af at være omgivet af havet. Tag til Jersey hvor du kører via smalle landeveje med høje stengærder, der åbner sig mod klippetoppe med de flotteste udsigter over havet. Island lokker med køreture gennem spektakulære naturlandskaber og forbi de flotteste vandfald og varme kilder, som den verdenskendte Blå Lagune, der virkelig er et besøge værd. England byder på historiske seværdigheder, charmerende landsbyer og en skøn pub-kultur. Og Mallorca inviterer til både afslapning på de mange sandstrande og aktiv ferie til fods eller på cykel i bjergene.

Kenneth, butikschef i Vejle, elsker selv at tage på ø-ferie og han har håndplukket sine bedste tips til ø-ferie i Europa og fundet en ekstra lækkerbisken til dig.

Kenneth - Vejle

En ø-ferie vil altid have en særlig plads i mit hjerte. De minder jeg har fået fra Island, er som en skattekiste fuld af eventyr.

Sammen med min store familie begav vi os ud på eventyr i Island, hvor vi fordybede os i de magiske gejsere, der legede med skyerne, og de imponerende gletsjere, der bar på mysterier fra en fjern fortid. På denne rejse blev min familie og jeg beriget af Islands kontrastfyldte landskaber – alt fra de majestætiske vandfald til de dramatiske sorte sandstrande, der strakte sig langs kysten.

10 forslag + et ekstra

Vis på kort

En ekstra lækkerbisken til dig


"Det at være på ø-ferie og have havet omkring sig hele tiden skaber en følelse af ro, og der er intet bedre end at nyde solopgangen på øernes østside, og selvfølgelig solnedgangen på vestsiden.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange vi har siddet på en skøn strand med et lille glas vin eller drink, og nydt dagens forsvinden."

- Kenneth, butikschef i Vejle