Château & Village Castigno - Wine Hotel & Resort, Assignan, Occitanie

Vin og charme i Occitanie nær Narbonne

Château & Village Castigno - Wine Hotel & Resort, Assignan

Da Tine Claeys og Marc Verstraete først så Château Castigno og opdagede denne velbevarede hemmelighed skjult i det sydlige Frankrig, overtog de straks den historiske ejendom og vingården for at give den nyt liv og sin tidligere herlighed tilbage. Så fik de ideen til en økologisk vinby, hvor gæster kan koble af og nyde roen Castigno Village

De første faser blev viet til at genskabe vingården ved foden af ​​Montagne Noire, med hjælp fra anerkendte ønologer, for at skabe serien af ​​økologiske vine "Château Castigno".

Fra 395 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Château & Village Castigno - Wine Hotel & Resort består af en del forskellige bygninger beliggende rundt omkring i 'landsbyen'. Alle er derfor individuelt indrettede og vidt forskellige. Nogle har hverken tv eller internet, hvis man trænger til en 'digital detox', mens andre er fuldt moderne udstyrede. Der er små værelser på 12 kvm eller store suiter fra 25 til 80 kvm. 

Gourmetrestauranten 'La Table' har en Michelin-stjerne og byder på fin gastronomi, der konstant fornyes, rent og inspireret af årstiderne og regionen. Restaurant Le Thai De Castigno sender jer direkte til Fjernøsten med sine smage og sin stemning, men La Petite Table, Bistro & Grill serverer 'comfort food' og små bistro-retter.

La Cave de Château Castigno er designet af Lionel Jadot, en berømt belgisk arkitekt. Denne nye vinkælder er karakteriseret ved et unikt design i form af en liggende flaske og helt dækket af kork: en arkitektonisk "chai-d'oeuvre"! Indvendigt findes et moderne og komplet udstyr med betonbeholdere, kar af træ og rustfri stål samt en underjordisk kælder til tønder. Det er muligt at købe en 'Wine Safari' der afsluttes med smagsprøver på fem vine fra  Châteu Castigno.

Kort

Vis på kort