Domaine de Saint-Géry, Cahors, Occitanie

Skønt lille hotel i nær Cahors

Domaine de Saint-Géry​​​​​​​, Lascabanes (nær Cahors)

Domaine de Saint-Géry, palæ fra det 15. århundrede, ligger nær Cahors i Quercy Blanc-regionen på en 70 hektar stor område. Den gamle gård kan dateres tilbage til det 15. århundrede, hvor dens primære funktion var at dække behovene fra Château de Saint-Géry, der ligger på den tilstødende bakke. Slottet blev brændt ned under revolutionen, mens gården overlevede indtil før krigen. Derefter begyndte en lang deroute, hvor bygningerne faldt i ruiner, indtil det i 1984 glev genopbygget somd et står i dag.

 

Fra 395 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Domaine de Saint-Géry har fem værelser, der alle udstråler charmen fra gamle huse. Alle har deres egen identitet og en privat terrasse, hvor I kan nyde landskabets ro og skønheden. Der lægges særlig vægt på det broderede sengelinned lavet af ren naturlig organisk fåreuld, både for jeres komfort og for miljøet.

Domaine de Saint-Géry har en biodynamisk køkkenhave, en trøffelgård, en sø og en kildevandsbassin og ;et termisk bad med blomsteragtige dufte. Kokken Patrick Duler henter inspiration fra lokale økologiske ingredienser som Périgord-trøfler, sort Gascogne skinke med sine instinkter for at skabe et naturligt køkken med finesse.

Domaine de Saint-Géry har også en swimmingpool der opvarmes med solenergi og en jacuzzi med panoramaudsigt. Både når det gælder renoveringer og den daglige drift lægges der stor vægt på økologi og bæredygtighed.

Kort

Vis på kort