Hôtel du Château & SPA Carita, Carcasonne, Occitanie

Her mødes Fortid og nutid

Hôtel du Château & SPA Carita, Carcasonne

Med sin fabelagtige beliggenhed overfor den gamle vindebro til den befæstede by har hotellet en kærlighed til kontraster. Dette rustikke, men alligevel urbane hotel i Carcassonne, udtrykker den perfekte harmoni mellem det middelalderlige og det moderne.

Værelserne og suiterne har hvælvede lofter og man ser de rå stenvægge. De silkebløde stoffer, det rige farvevalg, træ og læder mætter giver dem alle en varm stemning.

Spa Carita er stedet, hvor I kan slappe af, mens terrassen, panoramabar, den opvarmede swimmingpool og jacuzzien i de frodige grønne omgivelser danner nogle skønne og fredelige rammer.

Fra 655 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Under de historiske mure

Hotel du Château, der ligger op lige ved byen Carcassonne ved foden af Narbonne-porten, er en juvel i smukke grønne og fredelige omgivelser. Her kan I nyde en drink på den panoramiske terrasse eller den indendørs bar, mens I nyder haven og lytter til stilheden og roen. Hotellet har ingen restaurant, kun servering af morgenmad, men loungebar og snack-service.

Hotellet har 17 værelser med aircondition, heraf tre juniorsuiter, alle forskellige i størrelse og indretning. Her blandes ædle stoffer, læder, træ, lokale sten og de hvælvede lofter til charmende autentiske oplevelser mikset med de mest moderne teknologier. En perfekt harmoni mellem fortid og nutid, gammelt og nyt.

I Carita Spa kan I nyde nogle dyrebare øjeblikke i en hammam og den lækre swimmingpool med jacuzzi, massagestråler og modstrømsanlæg. Spa'en har tre rummelige og luksuriøse massagekabiner på 15 m² med badeværelse og privat garderobe til jeres øjeblikke med afslapning og intimitet. Der er adgang til spa'en efter aftale ved køb af en behandling.

Hotel du Chateau ligger 15 minutters gang fra Bastide Saint-Louis, Carcasonnes charmerende centrum med restauranter, barer og caféer i de gamle gader ved foden af tårnene i den middelalderlige by. Oplev også departementet Aude med den historie, monumenter og de imponerede middelalderlige Cathar-slotte. 

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Bordeaux og det sydvestlige Frankrig

Oplevelser i Bordeaux og det sydvestlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud