La Maison Bord'eaux, Bordeaux

I centrum af bordeaux

Maison Bord'eaux, Bordeaux

Maison Bord'eaux er indrettet i en tidligere post-kro fra det 18. århundrede. Dette intime hotel ligger i hjertet af byen og er en kombinationen af moderne og gammel arkitektur. Indretningen er baseret på enkelhed og komfort og farvespillet vil forbløffe jer med dets dristighed og originalitet. 

La Maison Bord'eaux er et boutique-hotel beliggende i centrum af Bordeaux. Det ligger kun 10 minutters gang fra sporvognsstop i Quinconces og tilbyder rummelige værelse med eget badeværelse med badekåber og gratis toiletartikler. Værelserne er også udstyret med satellit-tv og te- og kaffefaciliteter samt gratis trådløst internet. Morgenmaden serveres i Avant-Garde-spisestuen eller om sommeren i den skønne have

Fra 545 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

vin, vin og mere vin

Maison Bord'eaux's skønne værelse har udsigt over haven, hvor morgenmad og måltider serveres om sommeren og som får dig til at glemme, at du kun behøver at gå ud af døren for at være midt i byen. Lurton-familien, der er stærkt forankret i deres vindyrkning, tilbyder private ture i Grand Cru vinkældre og hotellets gæster kan nyde herlige regionale vine i Maison Bord’eaux.

La Maison Bord’eaux arrangerer ture i byen og vinmarkerne Saint-Emilion og Médoc, også på engelsk og tysk. Og med beliggenheden i centrum af Bordeaux  er der rig mulighed for udflugter til de mange berømte vinområder rundt om byen, fx Haut Médoc, Graves, Saint-Émilion, Lalande-de-Pomerol og Fronsac, for blot at nævne nogle få. 

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Bordeaux og det sydvestlige Frankrig

Oplevelser i Bordeaux og det sydvestlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud