Le Moulin de Lourmarin, Lourmarin, Provence

Provencalsk charme

Le Moulin de Lourmarin, Lourmarin (nær Aix-en-Provence)

I hjertet af Lourmarin, en af de smukkeste landsbyer i Frankrig, er en gammel oliemølle fra det 18. århundrede omdannet til et charmerende karakterfuldt hotel. Den hvælvede spisestue med sine rustikke stenfliser minder om Luberons autentiske fortid som landbrug.

De 19 værelser er dekoreret i minimalistisk provencalsk stil med ædle materialer. Råt træ, smedejern og håndlavet fajance. Uanset om I sidder ved ildstedet, i loungen, på terrasser eller i den skønne gårdhave og uanset om det er foråret, sommer, efterår eller vinter, er Moulin de Lourmarin det ideelle sted at nyde det smukke, fredfyldt i Provence.

Fra 695 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Frankrigs smukkeste landsby

De 17 værelser og to suiter er indrettet i en smuk provencalsk stil og værelserne har udsigt over den skyggefulde gårdhave og er alle udstyret med moderne komfort. Le Moulin de Lourmarin er en gammel oliemølle fra det 18. århundrede med to bygninger, den ene med elevator og den anden med en vindeltrappe i sten.

Lourmarin, en af de smukkeste landsbyer i Frankrig ved foden af ​​Massif du Luberon, midt i vinmarker, olivenlunde og mandeltræer. En meget levende landsby specielt om sommeren på grund af sine mange caféer, restauranter og butikker, der tiltrækker mange besøgende. I landsbyen vil I bemærke den typiske middelhavsarkitektur i dens snoede smalle gader, dejlige gamle restaurerede huse og skyggefulde pladser, hvor I kan fordybe jer i den blide, provencalske atmosfære. Indbyggerne minder jer gerne om at Albert Camus (1913-1960), vinder af Nobels litteraturpris, boede og skrev her og faktisk blev begravet på kirkegården i Lourmarin.

Lourmarin er et fantastisk sted at besøge. Med sine 11 restauranter, hvoraf to har Michelin-stjerner, kan I nyde de provencalske retter, berømte for deres kvalitet, karakter og uforglemmelige smag. Landsbyens kooperative vinkælder giver jer mulighed for at smage de lokale vine. I får også smag for det provencalske liv, når I slentrer gennem et af de smukkeste provencalske markeder fredag morgen.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Provence og det sydøstlige Frankrig

Oplevelser i Provence og det sydøstlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud