Logis de la Cadène, Saint-Émilion, Bordeaux

Velsmagende traditioner

Logis de la Cadène, Saint-Émilion (Bordeaux)

Logis de la Cadène blev grundlagt i 1848 og er et af det ældste hoteller i Saint-Emilion og har spillet en vigtig rolle i byens historie. Hotellet var en favorit af Boüard de Laforest-familien fra det nærliggende Château Angélus, der endte med at købe bygningen i sommeren 2013. Logis de la Cadène ligger på et lille torv i centrum af middelalderbyen med sine stejle brostensbelagte gader og sine pergolaer af blåregn.

Den skyggefulde terrasse og spisestuerne er møbleret i overensstemmelse med den lokale stemning og i denne afslappende atmosfære serveres den meget varierede gourmetmenu med velsmagende traditionelle retter med en ny kant. Vinkortet er virkelig mindeværdigt med flere hundrede vine.

Fra 925 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Saint-Émilion, vinens hovedstad

Grundlagt i 1848 er Logis de la Cadène en af de ældste restauranter i Saint-Emilion og er med tiden blevet en ægte institution, der er elsket af både turister og lokale gæster. Da familien de Laforest købte den var det hensigten at opretholde familieejerskab af denne perle med dens nære bånd til de gode vine, hvor Saint-Emilion naturligvis er en af de største i verden. Kokken Alexandre Baumards talent og arbejde blev belønnet i februar 2017 med en Michelin-stjerne.

I køkkenet er den unge talentfulde kok Alexandre Baumard, der lærte sit håndværk i en række fine etablissementer, herunder Paul Bocuse og Christophe Bacquié, inden han tog imod udfordringen som køkkenchef i Logis de la Cadène. Til dessertelskere har Alexandre Baumard en ung konditor Damien Amilien, der er meget opfindsom og behersker sit håndværk med stor sikkerhed.

Logis de Cadène har kun få værelser delt op mellem Logis de la Cadène og Maison de la Cadène, og alle værelser er charmerende indrettet i lokal stil med skønne møbler og lækre stoffer. Alle værelser har naturligvis alle moderne faciliteter.

Galleri

Kort

Vis på kort