Villa du Taur, Toulouse, Occitanie

Boutique-hotel i Occitanies hovedstad

Villa du Taur, Toulouse

Hotel Villa du Taur ligger i hjertet af den gamle bydel i Toulouse, ikke langt fra Basilique Saint-Sernin de Toulouse, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Oplev den ekstraordinære atmosfære på dette boutiquehotel, hvor værelser med individuelle indretning, specielt tilpassede møbler og lys samt forskelligt kunsthåndværk venter på jer. Værker af kendte eller nye kunstnere dekorerer væggene og giver farve til jeres ophold.

Fra 395 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Værelserne på Villa du Taur er alle forskelligt indrettde, men fx de luksuriøse Deluxe væreslerne på ca. 28 kvm byder på King size seng, Badeværelse med badekar og bruser, separat toilet, hårtørrer, aircondition, satellit-tv, telefon, minibar, Illy kaffemaskine, safe og gratis wifi.

Hotellets 'Restaurant 62' tryllebinde jer med charmen fra et kunstgalleri og forkæler jer med et flot sæsonbetonet gourmetkøkken med anvendelse af råvarer fra de bedste regionale producenter og med rod i det oprindelige regionale køkken.

Byen Toulouse kaldes også "la ville rose", som betyder "den lyserøde by", fordi mange af byens bygninger er bygget af brændte røde sten. Byen er hovedstaden i regionen Occitanie og centrum for europæisk flyindustri, da flyfabrikken Airbus har hovedsæde i Toulouse.

Kort

Vis på kort

Oplev Bordeaux og det sydvestlige Frankrig

Oplevelser i Bordeaux og det sydvestlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud