Henrik, Rejsespecialist i Aalborg

Jeg får lov at være kreativ for at give mine kunder det bedste rejseprodukt 

Mit navn er Henrik, jeg er 42 år gammel, og jeg har været ansat i FDM travel siden 2008. Jeg startede i sin tid i Århus, men er siden flyttet til Aalborg, hvor jeg i dag arbejder som rejsekonsulent med speciale i USA, Norge, Færøerne og Island og grupperejser. Jeg elsker, at jeg hver dag kan være kreativ i mit job og lave unikke produkter til vores kunder.

FDM travel besøg vores butik i Aalborg

 

Jeg arbejder i rejsebranchen, fordi

... jeg elsker at sælge gode oplevelser.

Jeg har faktisk været i rejsebranchen siden 1999 som rejseleder og sælger i andre bureauer, og det er altid smilende, glade og positive kunder, jeg møder, og det gør mig glad. 

Så det er kombinationen af at være sælger, men at kunne få lov at sælge en oplevelse og ikke bare et produkt, der tiltaler mig. 
 

HOS FDM travel ARBEJDER JEG MED

… at få kunden i mål med deres rejsedrøm.

Nogen har sparet op længe til deres livs tur i USA, og andre skal måske bare på en lille smuttur til Norge, men alle har de en forventning om, at de penge skal bruges på en helt speciel oplevelse for dem og deres familie. Det lægger de i vores hænder, og det er fedt at få lov at hjælpe dem med det. 
 

Min hverdag hos FDM travel byder på

... alsidighed. Jeg veksler mellem mange forskellige opgaver og ingen dage er ens. Vi har møder med både nye kunder og dem, som skal af sted lige om lidt. Der bliver lavet tilbud, og jeg skal finde alt fra hoteller til restaurantforslag og holde tidsplaner. Andre gange er det fakturering eller at snakke med flyselskaberne. 

Så der er meget forskelligt at kaste sig over.
 

Jeg oplever, at arbejdskulturen i FDM travel

... giver stor frihed under ansvar. Ikke kun fordi vi har flextid og forskellige arbejdsområder, men fordi vi har meget frie rammer til at skræddersy kunderne så godt et produkt som muligt. Vi har gode samarbejdsaftaler og fleksible muligheder for at hjælpe, så det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Det præger også hverdagen på kontoret, for det giver en positiv stemning, at vi har frihed til at være kreative og til at handle, som vi synes, det er bedst for kunden. 
 

MIT ARBEJDE HOS FDM travel ER SPÆNDENDE, FORDI

... vi ikke sælger hyldeprodukter, men hvert produkt er unikt. Det at sælge en rejse er en længere proces, og det giver et kick, når kunden står med sin færdige rejse og bare glæder sig til at skulle af sted. Jeg synes selve salgsdelen er vildt fed.  
 

DET ER SJOVT AT GÅ PÅ ARBEJDE, FORDI

... vi har den fedeste arbejdsplads og de bedste kollegaer. Her på kontoret er vi vidt forskellige, men uanset hvor træls en morgen, det har været, så er det at møde på arbejde altid positivt og rart. Jeg kommer ind og møder glade ansigter og folk, der siger godmorgen. Vi har kæmpe respekt for hinanden, et godt sammenhold, og så har vi det megasjovt sammen.
 

FDM travel ER EN GOD ARBEJDSPLADS FOR MIG, FORDI

... de fornyer sig. Jeg synes, de har tilpasset sig tiden og vores behov. Fx har vi ikke længere åbent om lørdagen, men har mere fået fleksible arbejdstider, og det har været en rigtig god ting for os ansatte, men også for kunderne. Det har helt sikkert haft en positiv indflydelse på arbejdsglæden, at de er fleksible. 

Og så er studieturene jo nok det berømte prik over i'et. Det at vi kommer ud og får en oplevelse og mere kendskab til en destination giver rigtig meget. Vi er af sted sammen med kollegaer og det gør at vi lærer hinanden at kende rigtig godt. Det spiller en stor rolle for det sociale.

Hos FDM travel har jeg fået mulighed for at udvikle mine kompetencer inden for...

FDM travel besøg vores butik i Aalborg

... kundekontakt og foredrag. Før i tiden var jeg nok den, der gemte mig lidt i flokken og lod andre gå foran. Men fordi vi har kundemøder og holder rejseforedrag, så er jeg blevet langt stærkere og har fået mere selvtillid.

Før i tiden kunne jeg slet ikke stille mig op foran andre mennesker, men nu har jeg holdt foredrag for op til 240 mennesker. Det er den fedeste følelse, når man har gjort det.