Bjergtagende udsigt ved Gardasøen

En af Gardasøens bedste panoramaer

Forestil dig en udsigt over Gardasøens blå vand, snedækkede bjergtinder og Monte Baldo på den anden side af bredden, hvor Malcesine med Scaliger Castle ligger ved kanten til søen. Kigger du til højre ligger Limone lige for fødderne af dig, og i baggrunden vælter bjergterrænet nærmest ind over dig.

Mærk feriefreden og indtag Gardasøens romantiske atmosfære. Det siges, at udsigten fra terrassen på Hotel Splendid Palace, i Limone, tiltrækker folk igen og igen. Du behøver ikke at være indlogeret på hotellet for at opleve den betagende udsigt fra restaurantens terrasse.

nyd udsigten Midt i citronlunde

De udendørs siddepladser er perfekt for et glas vin eller en kop kaffe efter en varm dag på farten eller ved poolen. Den helt forrygende udsigt krydres med de smukke omgivelser, som terrassen er placeret i. Hotel Splendid Palace ligger midt i en citronlund, nærmest direkte på strandpromenaden i Limone Sul Garda, ca. 100 meter fra midtbyen. Citroner har været med til at danne Limones historie, og lige nedenfor hotellet ligger de smukkeste citronhaver, som du også fra terrassen har udsigt over.

Find vej til udsigten

Kommer du i bil, er der parkering ved hotellet. For at finde vej til hotellet anbefaler vi, at du skriver den nøjagtige adresse ind i GPS'en - Via IV Novembre 70, 25010 Limone Sul Garda. Vejen til hotellet fører dig ud på en smal tosporet vej op langs klippevæggen ved Gardasøen. Og hvis ikke man ser hotellets skilt ved vejen, er der mulighed for, at man kører for langt. Hotellet er beliggende på siden ud mod søen.

Kort

Vis på kort