Opatija's Walk of Fame

Kroatiens berømtheder

Den Kroatiske Walk of Fame ligger ved af ​​Slatina-stranden ved Opatija's kystpromenade. Den blev inspireret af Hollywoods Walk of Fame. Marmorstjerner mindes berømte mennesker, hvis resultater har bidraget til fremme af Kroatien. Projektet er designet som en turistattraktion, der skal hjælpe med at udbrede kendskabet til Opatija og Kroatien i almindelighed.

Pristagere er nomineret af uafhængige organer og er valgt blandt berømtheder og berømte mennesker i det kroatiske offentlige liv. En stjerne på den kroatiske Walk of Fame gives til fremtrædende figurer, der bor eller har boet i Kroatien, og som har ydet enestående bidrag inden for videnskab, kultur, kunst eller sport.

Den kroatiske Walk of Fame på Slatina-promenaden har i øjeblikket 32 ​​stjerner dedikeret til berømte videnskabsfolk, forfattere, skuespillere, digtere og personer fra sportens verden som Janica Kostelić (skiløber), Blanka Vlašić (atletik), Goran Ivanišević (tennis) samt mange andre berømte mennesker, hvis resultater har bidraget til at sprede kendskabet til Kroatien over hele verden.

Kystpromenaden i Slatina med dens marmorstjerner dedikeret til verdenskendte mennesker fra Kroatien er en af ​​de turistattraktioner, som I absolut bør besøge under opholdet i Opatija.

Kort

Vis på kort