Autocamper i Kroatien

Kør langs Kroatiens billedskønne kyststrækning

Kroatiens skønne middelhavsklima, uendelige lange kyststrækninger og mange smukke øer, har gjort landet populært til ferier i autocamper. Når I kører langs Kroatiens kyst, har I udsigt til det azurblå Adriaterhav til den ene side og stejle bjergskråninger til den anden side. Travle feriebyer, stille kystbyer og historiske byer som fx Dubrovnik, Trogir, Pula og Rovinj dukker op med jævne mellemrum. Skal I opleve øer som Krk, Cres, Hvar og Brac, kan I køre autocamperen ombord på de fleste færger – det er en god ide at reservere på forhånd. Inde i landet lokker nationalparkerne Krka og Plitvicesøerne med vandfald, søer og natur i verdensklasse.

Der er ikke langt mellem campingpladserne i Kroatien, med alle de faciliteter i har brug for, hvis I rejser med autocamper. Vær opmærksom på, at I kun må campere inden for registrerede campingpladser eller på parkeringspladser, hvor der skiltes med det.

I Kroatien kan I leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning, ligesom I kan vælge at aflevere den igen samme sted eller i anden by. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje?
(Gælder ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 6 butikker.)
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med Auto Europe for at sikre dig de bedste priser og den bedste service.

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Find og reserver din autocamper

Sådan finder du prisen på din autocamper
Du skal blot vælge destination, dato, antal passagerer og alder på chaufføren og klik på ”Find de bedste tilbud”. I søgeresultaterne vælger du den autocamper, der passer bedst til dig og din familie. Tilføj eventuelle forsikringer, service og udstyr og se totalprisen.
OBS! Benyt Google Chrome eller Firefox. (Benytter du Internet Explorer - klik her)

Sådan reserverer du din autocamper
Klik videre, udfyld dine kontaktinformationer og send forespørgsel med udfyldt formular. (Du bliver ikke opkrævet betaling). Du bliver kontaktet inden for 24 timer af Auto Europe, hvorefter din reservation færdiggøres.

Kontakt os