Flybilletter til Auckland

bestil din flybillet online

Du kan nemt bestille din flybillet til Auckland i vores online booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Auckland i New Zealand, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Vores New Zealand-specialister kan også give dig gode råd om de bedste ruter og hjælpe dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Auckland. Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring til vores New Zealand-eksperter på  70 11 60 11 eller bestil selv online i søgeboksen.

Bestil online

information

Auckland lufthavn

Navn: Auckland Airport
Adresse: Ray Emery Dr, Auckland Airport, Auckland 2022, New Zealand
IATA kode: AKL
Flyvetider til Auckland Airport: der er ingen direkte fly til Auckland. Flyvetiden varierer derfor efter antal mellemlandinger og ventetider.
Tidsforskel: +12 timer fra Danmark

 

Til og fra Auckland Airport

Auckland International Airport ligger cirka 23 kilometer sydvest for Auckland downtown, og er New Zealands største lufthavn – både rent fysisk og målt i antallet af passagerer. Hvert år går cirka 10 millioner passagerer gennem terminalerne. Tæt på lufthavnen ligger flere hoteller og den sædvanlige perlerække af biludlejningsfirmaer.

Hvis du ikke vælger at afhente en udlejningsbil straks ved ankomsten til Auckland – hvilket klart kan anbefales – kan du i stedet vælge at hoppe på en af de mange shuttelbusser, der kører i pendulfart mellem alle større hoteller i Auckland og lufthavnen. Du kan også hoppe på byens Air Bus, som stopper ved alle centrale steder. Det hurtigste – og dyreste – er at snuppe en taxa ind til centrum.

 

Værd at vide om flybilletter til Auckland

Vi samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Auckland i New Zealand. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Auckland tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Auckland.

Prisen på en flybillet til Auckland ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Auckland i New Zealand i kombination med fx hotel og billeje.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Auckland

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Auckland, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til New Zealand.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Auckland, så de kan rådgive og bestille din flybillet til New Zealand til den bedst mulige pris.

 

Kombiner din flybillet til Auckland med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til New Zealand, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Auckland er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til New Zealand i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Auckland.Book din flybillet til Auckland online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til New Zealand i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Auckland, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i New Zealand, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i New Zealand, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.