Flybilletter til Auckland

Bestil din flybillet til Auckland

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Auckland, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Auckland i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

information

Auckland lufthavn

Navn: Auckland Airport
Adresse: Ray Emery Dr, Auckland Airport, Auckland 2022, New Zealand
IATA kode: AKL
Flyvetider til Auckland Airport: der er ingen direkte fly til Auckland. Flyvetiden varierer derfor efter antal mellemlandinger og ventetider.
Tidsforskel: +12 timer fra Danmark

Transport til og fra Auckland Airport

Auckland International Airport ligger cirka 23 kilometer sydvest for Auckland downtown, og er New Zealands største lufthavn – både rent fysisk og målt i antallet af passagerer. Hvert år går mere end 20 millioner passagerer gennem terminalerne. Tæt på lufthavnen ligger flere hoteller og den sædvanlige perlerække af biludlejningsfirmaer.

Hvis du ikke vælger at afhente en udlejningsbil straks ved ankomsten til Auckland – hvilket klart kan anbefales – kan du i stedet vælge at hoppe på en af de mange shuttelbusser, der kører i pendulfart mellem alle større hoteller i Auckland og lufthavnen. Du kan også hoppe på byens Air Bus, som stopper ved alle centrale steder. Det hurtigste – og dyreste – er at snuppe en taxa ind til centrum.

Kontakt os for en flybillet til Auckland

Kontakt os altid for en aktuel pris på en flybillet til Auckland, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til New Zealand. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Auckland, så de kan rådgive og bestille din flybillet til New Zealand til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Auckland med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til New Zealand, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Auckland er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til New Zealand i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Auckland.

Flybilletter til andre populære rejsemål i New Zealand

Canada: Christchurch, Queenstown, Wellington

Andre relevante sider: Flybilletter til New Zealand