Flybilletter til Queenstown

bestil din flybillet online

Du kan nemt bestille din flybillet til Queenstown i vores online booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Queenstown i New Zealand, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Vores New Zealand-specialister kan også give dig gode råd om de bedste ruter og hjælpe dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Queenstown. Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring til vores New Zealand-eksperter på  70 11 60 11 eller bestil selv online i søgeboksen.

Bestil online

Information

Queenstown lufthavn

Queenstown International Airport ligger cirka 8 kilometer fra Queenstown downtown. Hvert år går cirka 1,5 millioner passagerer gennem terminalerne. I november 2015 stod en mere opgraderet lufthavn klar, efter at der blev bygget en ny international terminal, og landingsbanen blev opgraderet, således at lufthavnen kunne udvide åbningstiden og modtage flere fly. 

Navn: Queenstown Airport
Adresse: Sir Henry Wigley Dr, Frankton, Queenstown 9300, New Zealand
IATA kode: ZQN
Flyvetider til Queenstown Airport: der er ingen direkte fly til Queenstown. Flyvetiden varierer derfor efter antal mellemlandinger og ventetider.
Tidsforskel: +12 timer fra Danmark

 

Til og fra Queenstown Airport

Hvis du ikke vælger at afhente en udlejningsbil straks ved ankomsten til Queenstown – hvilket klart kan anbefales – kan du i stedet vælge at hoppe på en offentlig bustransport, der kører i pendulfart mellem Queenstown og lufthavnen. Du kan også hoppe på lufthavnens shuttelbusser, som holder lige ude foran terminalen og stopper flere steder i centrum. Det hurtigste – og dyreste – er at snuppe en taxa ind til centrum.

 

Værd at vide om flybilletter til Queenstown

Vi samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Queenstown i New Zealand. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Queenstown tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Queenstown.

Prisen på en flybillet til Queenstown ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Queenstown i New Zealand i kombination med fx hotel og billeje.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Queenstown

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Queenstown, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til New Zealand.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Queenstown, så de kan rådgive og bestille din flybillet til New Zealand til den bedst mulige pris.

 

Kombiner din flybillet til Queenstown med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til New Zealand, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Auckland er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til New Zealand i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Queenstown.Book din flybillet til Queenstown online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til New Zealand i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Queenstown, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i New Zealand, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i New Zealand, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.