Flybilletter til Queenstown

Bestil din flybillet til Queenstown

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Queenstown, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Queenstown i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet i New Zealand, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Queenstown lufthavn

Queenstown International Airport ligger cirka 8 kilometer fra Queenstown downtown. Hvert år går cirka 1,5 millioner passagerer gennem terminalerne. I november 2015 stod en mere opgraderet lufthavn klar, efter at der blev bygget en ny international terminal, og landingsbanen blev opgraderet, således at lufthavnen kunne udvide åbningstiden og modtage flere fly. 

Navn: Queenstown Airport
Adresse: Sir Henry Wigley Dr, Frankton, Queenstown 9300, New Zealand
IATA kode: ZQN
Flyvetider til Queenstown Airport: der er ingen direkte fly til Queenstown. Flyvetiden varierer derfor efter antal mellemlandinger og ventetider.
Tidsforskel: +12 timer fra Danmark

Transport til og fra Queenstown Airport

Hvis du ikke vælger at afhente en udlejningsbil straks ved ankomsten til Queenstown – hvilket klart kan anbefales – kan du i stedet vælge at hoppe på en offentlig bustransport, der kører i pendulfart mellem Queenstown og lufthavnen. Du kan også hoppe på lufthavnens shuttelbusser, som holder lige ude foran terminalen og stopper flere steder i centrum. Det hurtigste – og dyreste – er at snuppe en taxa ind til centrum.

Kontakt os for en flybillet til Queenstown

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Queenstown, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til New Zealand. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Queenstown, så de kan rådgive og bestille din flybillet til New Zealand til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Queenstown med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til New Zealand, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Auckland er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til New Zealand i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Queenstown.

Flybilletter til andre populære rejsemål i New Zealand

Canada: Auckland, Christchurch, Wellington

Andre relevante sider: Flybilletter til New Zealand