Flybilletter til Wellington

Book dine flybilletter online

Vil du flyve direkte til det centrale New Zealand, ligger hovedstaden Wellington på sydlige del af Nordøen fint placeret. Du kan nemt bestille din flybillet til Wellington i vores online booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Wellington i New Zealand, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Vores New Zealand-specialister kan også give dig gode råd om de bedste ruter til New Zealand og hjælpe dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Wellington. Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring til vores New Zealand-eksperter på  70 11 60 11 eller bestil selv online i søgeboksen.

Bestil online

Information

Wellington lufthavn

Lufthavnen i Wellington ligger tæt på centrum kun otte kilometer sydøst for Wellington downtown. Lufthavnen er med 4,6 millioner passagerer årligt den tredjestørste i New Zealand, men de fleste passagerer flyver dog indenrigs – kun 10 procent flyver til eller fra udlandet. De fleste store biludlejningsfirmaer har kontorer i lufthavnen, og der findes også en del hoteller i Wellington.

Navn: Wellington International Airport
Adresse: Stewart Duff Dr, Rongotai, Wellington 6022, New Zealand
IATA kode: WLG
Flyvetider til Wellington: Minimum 32 timer. Flyvetider varierer alt afhængig af mellemlandinger og ventetider.
Tidsforskel: +11 timer fra Danmark

 

Til og fra Wellington Airport

Den let genkendelige orangefarvede Stagecoach Flyer er den eneste buslinie fra lufthavnen og ind til Welllington centrum. Bussen kører hver halve time. Alternativet er shuttelbusser til de store hoteller eller taxaer ind til downtown. Kører du selv, skal du beregne cirka 20 minutter til turen fra centrum og ud til lufthavnen.

 

Værd at vide om flybilletter til Wellington

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Wellington i New Zealand. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter, tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Wellington.

Prisen på en flybillet til Wellington ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Wellington i New Zealand i kombination med fx hotel og billeje.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til New Zealand

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Wellington, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til New Zealand.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Wellington, så de kan rådgive og bestille din flybillet til New Zealand til den bedst mulige pris.

 

Kombiner din flybillet til New Zealand med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til New Zealand, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Wellington er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til New Zealand i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Wellington.

 

Book din flybillet til Wellington online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til New Zealand i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Wellington, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i New Zealand, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i New Zealand, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.