Flybilletter til Wellington

Bestil din flybillet til Wellington

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Wellington, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Wellington i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i New Zealand, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Wellington lufthavn

Lufthavnen i Wellington ligger tæt på centrum kun otte kilometer sydøst for Wellington downtown. Lufthavnen er med 4,6 millioner passagerer årligt den tredjestørste i New Zealand, men de fleste passagerer flyver dog indenrigs – kun 10 procent flyver til eller fra udlandet. De fleste store biludlejningsfirmaer har kontorer i lufthavnen, og der findes også en del hoteller i Wellington.

Navn: Wellington International Airport
Adresse: Stewart Duff Dr, Rongotai, Wellington 6022, New Zealand
IATA kode: WLG
Flyvetider til Wellington: Minimum 32 timer. Flyvetider varierer alt afhængig af mellemlandinger og ventetider.
Tidsforskel: +11 timer fra Danmark

Transport til og fra Wellington Airport

Den let genkendelige orangefarvede Stagecoach Flyer er den eneste buslinie fra lufthavnen og ind til Welllington centrum. Bussen kører hver halve time. Alternativet er shuttelbusser til de store hoteller eller taxaer ind til downtown. Kører du selv, skal du beregne cirka 20 minutter til turen fra centrum og ud til lufthavnen.

Kontakt os for en flybillet til New Zealand

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Wellington, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til New Zealand. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Wellington, så de kan rådgive og bestille din flybillet til New Zealand til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til New Zealand med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til New Zealand, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Wellington er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til New Zealand i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Wellington.

Flybilletter til andre populære rejsemål i New Zealand

Canada: Auckland, Christchurch, Queenstown 

Andre relevante sider: Flybilletter til New Zealand