Flybilletter til Christchurch

Bestil din flybillet til Christchurch

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Christchurch, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Christchurch i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i New Zealand, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Christchurch lufthavn

Med ca. 7 millioner passagerer årligt – heraf et par millioner internationale – er Christchurch International Airport New Zealands næststørste med en god placering tæt på de store naturområder på New Zealands sydø. Lufthavnen i Christchurch er også en af de mest eksotiske lufthavne i verden, da den fungerer som brohoved for transport af gods til baserne på Antarktis. Det er med til at forklare de store transportfly, som ofte ses i Christchurch Lufthavn.

Navn: Christchurch International Airport
Adresse:  30 Durey Rd, Christchurch Airport, Christchurch 8053, New Zealand
IATA kode: CHC
Flyvetider til Christchurch: Det tager ca. 30 timer til Christchurch International Airport. Der går ingen direkte fly, så flytider varierer efter antal mellemlandinger og ventetider.
Tidsforskel: +12 timer fra Danmark

Transport til og fra Christchurch Airport

Skal du ikke videre til Sydpolen, men som de fleste ind til selve Christchurch by, kan du vælge at hoppe på en bus, som kører de ti kilometer fra lufthavnen og ind til centrum hver halve time i dagtimerne – pris 7 NZD. Der findes også en række shuttelbusser. Vælger du en taxa, ligger prisen på cirka 25 NZD. Skal du også ud i naturparkerne på Sydøen, er det klart det nemmeste at leje en udlejningsbil fra starten, som kan afhentes i lufthavnen ved ankomst.

Kontakt vores New Zealand-specialister for en flybillet til New Zealand


Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Christchuch, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til New Zealand. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Christchurch, så de kan rådgive og bestille din flybillet til New Zealand til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til New Zealand med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til New Zealand, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Christchurch er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til New Zealand i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Christchurch.

Flybilletter til andre populære rejsemål i New Zealand

Canada: Auckland, Queenstown, Wellington

Andre relevante sider: Flybilletter til New Zealand