Rejseforedrag: Kør-selv i New Zealand

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i New Zealand

Drømmer du om at opleve New Zealands spektakulære bjerge, frodige regnskove og ikoniske maori-kultur? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det newzealandske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om New Zealand eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af New Zealand: Fra Nordøens boblende mudder og farvestrålende søer til Sydøens dramatiske gletsjere og unikke dyreliv. Kom med på en fascinerende rejse gennem grønne bakker, dybe kløfter og snorlige vinmarker. Intet sted i verden finder du så meget smuk og varieret natur på så lille et område.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige newzealandske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i New Zealand.

Datoer og tilmelding

august 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
New Zealand fra nord til syd Online 05-08-2024 17:00 Ledige pladser