Eilert Smith Hotel i Stavanger

Boutique-hotel i historisk bygning

Eilert Smith Hotel er et nyt boutique-hotel i en historisk bygning midt i det kulturelle centrum i Stavanger. Bygningen fra 1937 er oprindelig tegnet af arkitekt Eilert Smith, og var oprindelig indrettet til salg af landbrugsmaskiner til det omfattende landbrug omkring Stavanger.

I dag har bygningen totalrenoveret og udvidet med stor respekt for bygningens historie. Der er indrettet 12 eksklusive værelser og suiter, en moderne bar samt en gourmetrestaurant.

Fra 1.186 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad. 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Historisk Hotel
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

I hjertet af Stavanger

 

Hotellet ligger i det kulturelle centrum af Stavanger med restauranter, butikker og havnefronten lige om hjørnet. Der er gade-parkering ved hotellet. Sæt bilen, check-in og udforsk kontrasterne i Stavanger til fods.

Stavanger er kontrasternes by, hvor Norges største træhusebebyggelse er nabo til moderne højhuse. Hvor fiskebåde og hermetik-fabrikker er udskiftet med olieplatforme og oliegiganternes kontorpaladsser. Stavanger er også et gastronomisk centrum i Norge, baseret på tilknytningen til havet udenfor og de rige landbrugsområder på Jæren.

Galleri

Kort

Vis på kort