Rejseforedrag - efter destination

Hvor drømmer du om at rejse hen?

Er du i tvivl om, hvilket rejsemål du skal opleve på din næste rejse? Vil du gerne vide lidt mere om Sydenglands kyster og Californiens strande? Eller måske kunne du tænke dig at få et indblik i kulturen i Vietnam, safari i Sydafrika eller vandfald i Island?

Vi vil hjælpe dig med at finde dit perfekte rejsemål og de bedste oplevelser til din ferie. Derfor inviterer vi dig med til vores gratis inspirationsaftener, som vi afholder i vores butikker og online.

Her deler vi ud af vores rejseerfaring, giver gode råd til planlægning af rejsen og fodrer dig med tips til at finde autentiske oplevelser undervejs på din kør-selv-ferie eller rundrejse. 

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om rejsemålet eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse skal gå hen. Gennem personlige rejseoplevelser og ekspertviden giver vi dig et overordnet indtryk af rejsemålet, og hvad det har at byde på.

Her på siden kan du finde de områder, som vi holder rejseforedrag om lige nu. Vi glæder os til at se dig til en aften fyldt med inspiration og spændende oplevelser.

 

Det får du til vores rejseforedrag:

  • Et indblik i rejsemålet
     
  • Inspiration til store og små oplevelser på din ferie
     
  • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål
     
  • Tips og råd til at planlægge din rejse

Få gratis inspiration nær dig:

Du kan komme til rejseforedrag i vores butikker i Aalborg, Vejle, Odense og Lyngby, når vi afholder fysiske rejseforedrag.

Eller deltag på vores online rejseforedrag og få inspiration i ro og mag hjemme i stuen.

Vælg rejsemål

USA