Rejseforedrag: Kør-selv i Sydstaterne

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Sydstaterne

Drømmer du om at opleve Sydstaternes historiske musikkultur, imponerende bjergområder og swingende storbyer? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i USA’s sydlige stater.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Sydstaterne eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af Sydstaterne: Fra fascinerende natur med dunede bomuldsmarker, gamle sukkerrørsplantager og den ikoniske Mississippi-flod til charmerende sydstatsbyer med livemusik og cajun-mad. Kom med til Elvis Presleys Graceland i Memphis og til New Orleans, der fortryller med sin jazzkultur og kreolske køkken.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige sydstatsoplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Sydstaterne.

Datoer og tilmelding

Find mere inspiration til din rejse her