Sydstatsoplevelser og historiske plantager

7 dages kør-selv-forslag rundt i sydstaternes historie

Bo som Scarlett O'Hara i 'Borte med Blæsten' på nogle af de kendte sydstatsplantager og oplev tiden fra lige før den amerikanske borgerkrig. Under tonerne fra den fantastiske blues-musik, følger Mississippi floden jer som en tro følgesvend.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i de vidunderlige Sydstater. 

Fra 15.151 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 7 dages kør-selv-ferie med hotel, morgenmad og billeje.

Rejseperiode: 
Hele året

Turen starter:
Dagligt

Varighed: 
7 dage / 6 nætter

Længde:
Ca. 1.165 km

Klimapåvirkning:
6.821 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Afrejse Danmark - New Orleans, Louisiana (26 km)

I ankommer til Louis Armstrong New Orleans International Airport, og kører den korte tur ind til byen New Orleans. Byen er verdenskendt for sin multikulturelle baggrund, sit unikke køkken, en helt fantastiske arkitektur, masser af jazzmusik og det store årlige karneval, Mardi Gras. Det er ikke uden grund, at New Orleans ofte kaldes den mest unikke by i USA.

Der er så meget at opleve i denne fantastiske by, så hvis I ankommer sent, vil vi anbefale jer at tage en ekstra overnatning her.  

I skal bo på The Eliza Jane Hotel i New Orleans. The Eliza Jane er et hyggeligt og charmerende hotel beliggende få skridt fra det gamle franske kvarter i New Orleans, og tæt på den legendariske Bourbon Street.

 

New Orleans - Darrow, Louisiana (97 km)

Brug formiddagen i New Orleans, hvor de historiske kvarterer lokker med spændende oplevelser. Vi vil foreslå, at I tager en halvdagstur rundt i byen. Turene kan enten tages til fods eller i hestevogn, og undervejs kommer I gennem områder som The French Quarter og den kendte Lafayette kirkegård. 

Først på eftermiddagen forlader I New Orleans og følger Mississippi floden til dagens destination ved Houmas House Plantation, der ligger direkte ned til floden. 

I skal bo på Inn at Houmas House, nabo til Houmas House Plantation.  
 

Darrow - Baton Rouge - St. Francisville - Natchez, Mississippi (192 km)

I bør stå op, så I kan nå at tage med på en guidet plantagetur på Houmas House Plantation fra morgenstunden. Oplev det historiske palæ på plantagen, de mange værelser, stedets samlinger af klassiske møbler og det elegante haveanlæg.

Efter rundvisningen kører I nordpå gennem Baton Rouge og videre langs Mississippi floden til den lille by St. Francisville. Denne lille men hyggelige by er kendt for sin historiske bydel med en række historiske bygninger. Få en byvandringsbrochure på West Feliciana Historical Society Museum og tag en slentretur gennem byen. Efter St. Francisville fortsætter I til Natchez.

I skal bo på Monmouth Historic Inn i Natchez.

Natchez - Vicksburg, Mississippi (112 km)

Start dagen med en rundtur på Monmouth Plantation kl. 10. Det historiske hjem fra før den amerikanske borgerkrig har stadig meget af det originale indbo og er omgivet af en smuk have. Det særlige ved Monmouth Plantations arkitektur er dens omhyggeligt udførte balance, symmetri og størrelsesforhold samt den græske inspiration.

Efter frokost kører I mod Vicksburg, Den første halvdel af dagens tur kan I køre på Natchez Trace Parkway, den gamle historiske vej, der forbinder Natchez med Nashville.

Vel ankommet til Vicksburg kan I se frem til et ophold i en by, der er gennemsyret af historie fra den amerikanske borgerkrig, og I kan besøge Vicksburg National Military Park. Endvidere bør I holde øje med markørerne for "Mississippi Blues Trail", en hyldest til bluesmusikken i form af såkaldte ”historical markers”, hvor I på skilte kan læse om lokaliteter, som har haft betydning for udviklingen af bluesmusikken i de amerikanske sydstater. 

I skal bo på Corners Mansion Inn.

Vicksburg - Natchitoches, Louisiana (272 km)

Fra Vicksburg i Mississippi går turen nu vestpå over Mississippi floden ind gennem Louisiana til byen Natchitoches, hvor I skal bo i den historiske del af byen. Undervejs har I mulighed for at opleve cajun-kulturen i de mange kreolske plantager, der præger området. I kan også høre cajun-musik, smage det originale cajun-køkken og måske lægger vejen forbi Bayou Pierre Alligator Park i Natchitoches og se på masser af alligatorer.

I skal bo på Samuel Guy House.

Natchitoches - Alexandria - Lafayette - Vacherie, Louisiana (400 km)

I dag skal I køre fra Natchitoches til Vacherie i det sydlige Louisiana, men undervejs bør I tage en pause i Alexandria, Louisianas hjerte. Her byder de historiske plantager på et autentisk tilbageblik på livet på plantagerne, og Alexandria har også flere museer og gallerier.

Fortsæt til Lafayette, som er essensen af Louisiana's Cajun & Creole Country. Byen tilbyder et fremragende køkken, levende musik, spændende festivaler, god historie, så her er masser at opleve. I kan vælge at bruge lidt ekstra tid her i Lafaytte og kan overveje at tage med på den populære Swamp Tour ud i de nærliggende Atchafalaya sumpe, hvor I kan opleve den smukke natur i det sydlige Louisiana med masser af fugleliv, alligatorer samt store mosklædte cypresser.,

Herefter fortsætter I til Vacherie, hvor en overnatning venter, og I kan lige så godt forberede jer på afslapning af bedste kaliber. Jeres Bed & Breakfast liggende på banken ned til Mississippi floden. Oak Alley Plantation er en tidligere sukkerplantage og under jeres ophold her, får I mulighed for at indsnuse både historien og de smukke omgivelser. 

I skal bo på Oak Alley Plantation Bed & Breakfast. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 15.151 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-New Orleans retur
 • 6 nætters ophold - en kombination af hoteller, Sydstatsplantager og Bed & Breakfast's (3½-4 stjerner)
 • Morgenmad
 • 1 uges billeje af cabriolet el. standard SUV inkl. forsikringer


Prisen inkluderer ikke

 • Måltider - ud over morgenmad
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Bemærk:
Minimumsalder 16 år.

Er en eller flere af de nævnte overnatningssteder udsolgt, vil et tilsvarende hotel blive tilbudt.  

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med et par dage eller flere i storbyen New Orleans.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011