Sydstatsoplevelser og historiske plantager

7 dages kør-selv-forslag rundt i sydstaternes historie

Bo som Scarlett O'Hara i 'Borte med Blæsten' på nogle af de kendte sydstatsplantager og oplev tiden fra lige før den amerikanske borgerkrig.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i de vidunderlige Sydstater. .

Fra 12.401 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 7 dages kør-selv-ferie med overnatninger og morgenmad på sydstatsplantager samt billeje.

Rejseperiode:
Hele året

Turen starter:
Dagligt

Varighed:
7 dage / 6 nætter

Længde:
1.144 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Afrejse Danmark - New Orleans, Louisiana

I ankommer til Louis Armstrong New Orleans International Airport, og kører så ind på jeres hotel, Bienville House. Det gamle og hyggelige hotel ligger midt i det gamle franske kvarter i New Orleans, kun få gader væk fra den legendariske Bourbon Street.

New Orleans er verdenskendt for sin multikulturelle baggrund, sit unikke køkken, byens helt fantastiske arkitektur, masser af jazzmusik og det store årlige karneval, Mardi Gras. Det er ikke uden grund, at New Orleans ofte kaldes den mest unikke by i USA.

 
Vidste du...
World War II Museum
Ud over at være jazz’ens hovedstad og hjemsted for Bourbon Street i det smukke franske kvarter, er New Orleans også byen, hvor I finder det store nationale museum om 2. verdenskrig i USA. Forklaringen er, at det var i New Orleans man byggede de landgangsbåde, amerikanske soldater benyttede, når de skulle indtage de japanskbesatte øer i Stillehavet samt ved D-dagen i Normandiet. Få et unikt indblik i nyere amerikansk historie i dette imponerede museum, som især fokuserer på Stillehavskrigen under 2. verdenskrig.

New Orleans - Baton Rouge, Louisiana (130 km)

New Orleans’ historiske kvarterer venter på jer fra morgenstunden, og vi vil foreslå, at I tager en af de flere forskellige halvdagsture rundt i byen. Turene kan enten tages til fods eller i hestevogn, og undervejs kommer I gennem The French Quarter og forbi den kendte Lafayette kirkegård. Læs mere om oplevelsespakken i New Orleans nedenfor, som er et tilkøb til turen.

Først på eftermiddagen forlader I New Orleans, og et stop på vejen kunne være Longwood Plantation i Louisiana, inden I kører til Houmas House Plantation. Begge plantager er opført lige før den amerikanske borgerkrig. Longwood Plantation i Louisiana må ikke forveksles med et lignende sydstatspalæ ved Natchez i Mississippi.

I skal overnatte på den historiske Houmas House Plantation ikke langt fra Baton Rouge. 

Oplevelsespakke i New Orleans - sightseeing til fods i French Quarter (tilkøb)
Få en guidet tur gennem New Orleans med en lokal ekspert og få alle hemmelighederne om den ældste og mest enestående del af byen! Følg i de historiske fodspor på kendte personer ved bredden af Mississippi floden, gå gennem det franske marked i byen, over Jackson Square og ned gennem de smalle sidegader, som har navne efter helgener og syndere fra vores europæiske historie. Oplev The French Quarter, mens guiden fortæller om kvarterets hemmeligheder og giver jer indsigt i byens specielle arkitektur, køkken, musik, kunst og smukke haver. Og så får I lejlighed til at smage på ægte kærligheds- og voodoo-eleksir på det spændende og utraditionelle Pharmacy Museum.

Baton Rouge - St. Francisville - Natchez, Mississippi (148 km)

Stå tidligt op og tag med på en plantagetur med guide fra morgenstunden. Den byder på kulturelle indslag og masser af historie. Oplev Houmas Plantation, det historiske palæ på plantagen, med sine 64 værelser og dets samlinger af klassiske møbler, elegante haveanlæg og selve Nottowaymuseet.

Efter rundvisningen kører I nordpå mod Natchez langs Mississippi floden, og undervejs tager I et stop i den lille by St. Francisville. Den lille men hyggelige by er kendt for sin historiske bydel med en række historiske bygninger. Få en byvandringsbrochure på West Feliciana Historical Society Museum og tag en slentretur gennem byen. Efter St. Francisville fortsætter I til Natchez, hvor I skal overnatte på det historiske Monmouth Plantation.

Natchez - Vicksburg, Mississippi (117 km)

Dagens program starter med en rundtur på Monmouth Plantation kl. 10. Det historiske hjem fra før den amerikanske borgerkrig har stadig meget af det originale indbo og er omgivet af en smuk have. Det særlige ved Monmouth Plantations arkitektur er dens omhyggeligt udførte balance, symmetri og størrelsesforhold samt den græske inspiration.

Efter frokost kører I mod Vicksburg, hvor I skal overnatte på Cedar Grove Inn. Dette fine sted fra før den amerikanske borgerkrig er et af de største og mest elegante bed-and-breakfast-hoteller i sydstaterne. Undervejs til Vicksburg kan I holde udkig efter Mississippi Blues Trail, en hyldest til bluesmusikken i form af såkaldte ”historical markers”, hvor I på skilte kan læse om lokaliteter, som har haft betydning for udviklingen af bluesmusikken i de amerikanske sydstater.

Vel ankommet til Cedar Grove i Vicksburg kan I se frem til, at alle gæster på Cedar Grove tidligt på aftenen inviteres på et glas af husets vin. Desuden er der såkaldt ”turndown service” hver aften med chokolade og sherry.

Vicksburg - Natchitoches, Louisiana (272 km)

I vågner op til en omgang landlig morgenmad, inden I skal rundt på en guidet tur rundt i det historiske palæ. Oplev de fem historiske bygninger på Cedar Grove med elegant udsmykkede værelser med afsæt i datidens indretning. I får også et kig ud over det fem hektar store haveanlæg.

Fra Vicksburg i Mississippi går turen nu vestpå over Mississippi floden ind gennem Louisiana til byen Natchitoches, hvor I skal bo på Samuel Guy House, som ligger i den historiske del af byen. Undervejs har I mulighed for at opleve cajun-kulturen i de mange kreolske plantager, der præger området. I kan også høre cajun-musik, smage det originale cajun-køkken og måske lægger vejen forbi Bayou Pierre Alligator Park i Natchitoches og se på masser af alligatorer.

Natchitoches - Alexandria - Lafayette - Raceland, Louisiana (405 km)

I dag skal I køre fra Natchitoches til Lafayette i det sydlige Louisiana, men undervejs bør I tage en pause i Alexandria, Louisianas hjerte. Her byder de historiske plantager på et autentisk tilbageblik på livet på plantagerne, og Alexandria har også flere museer og gallerier.

Fortsæt til Lafayette, som er essensen af Louisiana's Cajun & Creole Country. Byen tilbyder et fremragende køkken, levende musik, spændende festivaler, god historie, så her er masser at opleve. I kan vælge at bruge lidt ekstra tid her i Lafaytte og  kan overveje at tage med på den populære Swamp Tour ud i de nærliggende Atchafalaya sumpe, hvor I kan opleve den smukke natur i det sydlige Louisiana med masser af fugleliv, alligatorer samt store mosklædte cypresser.,

Herefter fortsætter I til Raceland, hvor overnatningen venter. I skal bo på Chateau On The Bayou Bed & Breakfast, og I kan lige så godt forberede jer på afslapning af bedste kaliber. Jeres Bed & Breakfast liggende på banken ned til den lille flod, Bayou Lafourche. 
Nyd tilværelsen fra en gyngestol eller en hængekøje og lad drømmene flyve i  de naturskønne omgivelser. Får I lyst til oplevelser med lidt mere fart på, så findes der airboats og sumpture ganske tæt på.

Oplevelsespakke i Lafayette - bådtur ud i sumpene i Atchafalaya (tilkøb)
Atchafalaya er det største sumpog flodområde i USA, og med på listen over USA’s bedste vildtområder. Her kan I bl.a. opleve bævere, oddere, sumpbævere og op til 38 forskellige fuglearter, bl.a. flere truede arter. Og så naturligvis masser af alligatorer!

Raceland - afrejse New Orleans, Louisiana - Danmark (72 km)

I dag går turen retur til jeres udgangspunkt i New Orleans. Hvis I ikke synes, I blev færdige med New Orleans ved ankomsten, kan I forlænge turen med et par ekstra dage på et af de mange hyggelige historiske hoteller i The French Quarter i New Orleans.

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 12.401 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-New Orleans retur
 • 6 nætters ophold - en kombination af hoteller, Sydstatsplantager og Bed & Breakfast's
 • Morgenmad
 • 1 uges billeje inkl. forsikringer


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Måltider - ud over morgenmad
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Bemærk:
Minimumsalder 16 år.

 

ekstra oplevelser

Oplevelsespakke:

 • Sightseeing til fods i French Quarter
 • Bådtur ud i sumpene i Atchafalaya

Fra 790 kr. pr. person.

I kan fx forlænge rejsen med et par dage eller flere i storbyen New Orleans.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.
  

 

FÅ ET TILBUD

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011