Finca Son Palou

Eventyrlig Finca i Tramuntana-bjergene

Finca Hotel Son Palau ligger midt i et privat 150 hektar stor område med æble- og kirsebærtræer, marker og bjerge. Hotellet er perfekt for gæster der ønsker fred og, for naturelskere og for dem der sætter pris på god mad. Son Palau er en gammel bondegård, bygget i typisk mallorcinsk stil og med gårdens egne organiske produkter. Hotellets økologiske filosofi er ikke bare ord, og mange af de økologisk hjemmeproducerede råvarer indgår i køkkenets dejlige regionale retter. 

Rundt om hotellet ligger velplejede haver og som igen indrammes af den fantastiske uspolerede natur. Selve hotellet byder på 12 værelser, en fremragende restaurant og en herlig swimmingpool på en lavere liggende terrasse. Overalt med en eventyrlig udsigt over bjergene.

Den lille by Orient med kun 25 huse ligger i nærheden af hotellet, det tager ca 25 minutter at køre til Palma og 20 minutter til Soller, hvor I finder den nærmeste strand. På hotellet findes bar, restaurant, udendørs svømmebassin og have. Hotelværelserne har bad/bruser, hårtørrer, pengeskab, telefon, minibar, satellit-TV og aircondition/centralvarme.

Kort

Vis på kort