Playa del Saladar i Alicante

En strand med en rolig stemning

Tager du sydpå fra Alicante, kan det anbefales at henlægge badeturen til Urbanova’s Playa del Saladar ca. 9 km far Alicantes centrum. Denne 1½ km lange strand ligger i forbindelse med et beboelseskvarter i Alicantes udkant, tilpas langt væk fra centrum og turisterne til, at du her finder en meget mere rolig og afslappet stemning.

El Saladar er ligesom San Juan og Postigues blevet tildelt ”det blå flag” for sin gode kvalitet, og du får da også her både hvidt sand, rent badevand og livreddere i Påsken og sommersæsonen. Desuden kan du gøre brug af strandens faciliteter som toiletter og brusere, kiosker, barer og restauranter. Den allersydligste del af El Saladar er nudiststrand.

Hvis I er på udkig efter rolige strande, hvor der ikke er alt for mange mennesker, så har vi fundet et par stykker mere, som er værd at overveje et besøg: 

  • Playa de la Albufereta og Playa de la Almadraba (nord for El Campello). Dejlige, ikke overrendt sandstrande med gode muligheder for surfing og andre vand-sportsgrene.
  • Cabo de las Huertas. Tre rustikke, men meget idylliske bugter ca. 9 km nordøst for Alicante, der på grund af de lidt besværlige adgangsforhold er mere øde. To af bugterne, Cala Palmera og Cala Cantelalares er nudiststrande.

Kort

Vis på kort