Strandpromenaden i Alicante

Paseo Explanada de España

Den mest kendte attraktion i Alicante er også den attraktion, der bedst symboliserer Alicantes sjæl og ånd. Strandpromenaden Paseo Explanada de España lægger sine mere end 6,5 mio. farverige fliser for dine fødder langs havnen fra El Bairro til Pt. Canalajas. Alicantes Explanada er et pragtfuldt sted til et par rolige timer uden anden dagsorden end afslapning og livsnydelse. Her kan du i palmernes behagelige skygge besøge en af strandpromenadens udendørs serveringssteder, køle ned med en stor is eller købe bøger og snacks fra de små boder, der er sat op på Exlanada’en.

Hele vejen langs Explanada’en har du den mest pragtfulde udsigt over Alicantes marina og Middelhavet – der er ikke noget at sige til at tusindvis af turister og lokale drages til Paseo Explanada de España hver eneste dag året rundt. Der er rimelig stor chance for, at du selv vil aflægge mere end ét besøg.

Hvis du er typen, der har uheld i kærlighed, kan det måske være en idé at teste teorien om kærlighed og spil på Casino de Alicante, der ligger i Explanada de España 16. Du er også velkommen, selvom du ikke vil spille, og stedets indretning er bestemt et smugkig værd.

Kort

Vis på kort