Tagbaren La Terraza de Valeria i Malaga

Sangria, sol og siesta

På toppen af Room Mate Valeria Hotel kan du tage en pause fra Malagas pulserende leben og nyde en kølig drink under den andalusiske eftermiddagssol. Gør jer selv den tjeneste at stoppe op og lad jer fortrylle af udsigten over marinaen, terrassens blåhvide mosaikker og den sydspanske stemning på La Terraza de Valeria.

Hvor sort marmor møder grøn jungleæstetik

I udkanten af Malagas hippe SOHO-område ligger hotel Room Mate Valeria. På gadeplan lokker hotellet med sin tonede glasfacade, der leder tankerne hen på eksklusiv mystik. Og det er netop det, du bliver mødt af, når du træder ind ad de enorme glasdøre som fører dig ind i hotellets lobby.

Bombastiske søjler af sort marmor bærer lobbyens loft, der er beklædt med sorte kassetter hvorfra særprægede lamper kaster lys over rummet. Det sort-hvide sildebensgulv er belagt med grønne tæpper, hvor indbydende læderstole troner med plantemønstrede puder. Det er som at være i en marmorskinnende jungle. Når du er kommet dig over lobbyens overraskende interiør, fortsætter du gennem rummet og drejer skarpt til højre, hvor du finder elevatoren. Tag den op til øverste etage, hvor dørene bliver slået op til et blåhvidt skue af himmel, hav og farverige fliser.

Et åndehul med udsigt

De blå borde er flankeret af hvide stole, poolens klare vand skvulper roligt og loungesofaernes blå- og hvidstribede betræk mimer himlen med de florlette skyer. Baren er beklædt med en mosaik af keramiske fliser, der spiller med de røde, blå og hvide farver. Tjenerne, der alle er i blåstribede t-shirts, viser jer med et smil hen til bordet. Alle vegne er der udsigt til Malagas marina med det ikoniske pariserhjul Nora Mirador Princess.

Stemningsfuld musik strømmer ud af højtalerne, hotellets gæster tager en dukkert i den lille tagpool mens byen summer videre langt under jer. Tagbaren La Terraza de Valeria er en kærkommen pause, hvor I kan betragte byen fra oven, læse en bog i en sofaseng eller bare nyde de sydspanske solstråler og den betagende udsigt.


”Tagbaren på hotel Room Mate Valeria er absolut anbefalelsesværdig. Det er så lækkert med en pause – og så smager deres 'Sangria special' bare helt fantastisk.”

- Ruddi, rejsespecialist i Aalborg


Kort

Vis på kort