Storbyferie i Malaga

Storby og strand i Malaga

I det sydlige Spanien ligger Malaga fantastisk. Det solrige klima er en af årsagerne til, at Malaga er et yderst populært turistmål. Når du rejser til Malaga, vil du finde ud af, at byen giver mulighed for både storby- og strandoplevelser. Shop i gaderne og besøg seværdigheder som Alcazaba og Picasso-museet - eller tag en slapper ved stranden. Når du får lyst til en forfriskning har Malaga et fantastisk udvalg af tapasbarer, øl og vin. Og i de sene timer har Malaga et fantastisk natteliv med fest og farver.

Bestil online

Inspiration

Vis på kort

Seværdigheder

Alcazaba er Malagas vartegn

Den mauriske fæstning, Alcazaba vil uden tvivl være en af de oplevelser, du vil huske, når du rejser til Málaga. Borgen har mere end 1.000 års historie at fortælle dig. Turen dertil fra Malagas centrum er i sig selv hele turen værd. Du kommer gennem et smukt landskab med en enestående udsigt ud over Malaga og havnen.

Tæt ved indgangen til Alcazaba ligger det romerske amfiteater. Inden for fæstningsmurerne kan du slentre rundt i dit eget tempo og suge alle indtrykkene til dig. Højdepunktet for mange, er det arkæologiske museum. Bag Alcazaba ligger resterne af en 700 år gammel maurerborg. Vejen dertil går gennem flotte haver og du har en skøn udsigt ud over området.

Museer i Malaga

Det historiske område fylder ikke meget i byen, men alligevel har du omkring 20 spændende og meget forskellige museer at vælge mellem, når du rejser til Malaga. Der er alt fra Picasso museet, Marine museum til forskellige andre kunstmuseer.

Gastronomi

Festival, tapas og vin i Malaga

Du skal selvfølgelig have lidt at styrke dig på, mens du går på opdagelse i og omkring Malaga. Melder sulten sig, kan du næsten ikke komme uden om tapas. Det er et perfekt måltid, hvor du kan slappe af og smage på lige, hvad du har lyst til af spanske specialiteter. Det hele skal selvfølgelig nydes med et glas vin eller en kold cerveza (øl).

Malaga har også nogle af Spaniens bedste kager og gode variationer af is. Er du til fest og farver, så er du kommet til det rigtige sted. Nattelivet i Malaga er simpelthen suverænt. Rejser du til Malaga i august, har du også mulighed for at deltage i den farverige ”Sommer Festival” (Feria de Verano), som er Andalusiens største.

Shopping

Shopping i Malaga

Når du rejser til Malaga finder du alle de kendte mærkevareforretninger og store varehuse. Det historiske område i Malaga er nok det bedste sted at gøre et godt fund. Her er mange gågader med små butikker, og så kan du kombinere shopping med seværdigheder, da det hele ligger side om side.

Kontakt