Brösarps Gästgifveri & Spa

Mesterlig mad og vidunderlige omgivelser

Brösarps Gästgifveri, Brösarp

Brösarps Gästgifveri er et fredeligt sted omgivet af smuk natur lige ved porten til den smukke Österlen. En varm, traditionel kro med nybyggede og moderne spa-faciliteter. Maden, den henter hotellet fra naboerne! Det vil sige dyrkere og opdrættere i området. Her sover I godt og her er der tid til tanker og plads til eventyr.

Brösarps Gästgifveri blev i 2017 udnævnt til årets Skåne-destination af Skåne gastronomipris: "Mesterlig mad, vidunderlige omgivelser og en gæstfrihed ud over det sædvanlige. Men også plads til krop og sjæl - et sted hvor pulsen langsomt falder og livet ændrer sig. Her bliver I lykkeligere gæster og Skåne et varmere landskab".

Fra 663 kr.
Pris pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Countryside Hotels

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Traditionel kro i Österlen

Brösarp Gästgiveri og Spa har ligget på samme sted i den lille hyggelige landsby Brösarp, Österlen, siden 1684. Den dag i dag er denne traditionelle kro med sin rige historie en oase, hvor lokale og gæster mødes for at nyde seriøs, god mad, uforstyrret hvile og den naturlige skønhed i omgivelserne.

Maden henter man hos naboerne! Det vil sige hos dyrkere og opdrættere i området. Ænder, høns, lam, fisk, asparges og meget mere. Det kunne ikke være friskere, finere og sundere. Og ja, vildsvin er også på menuen. Husk altid at reservere et bord, hvis I vil blive til middag, da der ofte er mange gæster i restauranten. 

I er også velkomne i hotellets SPA, som ligger lige ved siden af ​​kroen. Her er fire behandlingsrum, afslapningsområde, en tør sauna, tylarium (damp/tør sauna), et boblebad ved pejsen med udsigt over haven og ude i haven er der nu også to varme bade med 35 grader året rundt, og om sommeren er der en udendørs bruser, så I kan køle af i sommervarmen.

Galleri

Kort

Vis på kort