Fredriksborg Hotell ved Stockholm

i stockholms skærgård

Fredriksborg Hotell, Värmdö

Fredriksborg Hotell ligger i den yderste ende af Norra Värmdö i Stockholms skærgård, lidt over en halv times kørsel fra Stockholm, og byder på historisk charme og en uovertruffen udsigt over Solöfjärden og Oxdjupet. Her kan I nyde både roen, lysets spil i vandet og de store krydstogtskibe, der passerer tæt forbi.

Fredriksborg er et historisk sted og miljøet er uovertruffent med de historiske bygninger kombineret med en fantastisk udsigt over havet og skærgården. Den nænsomme renovering har skabt et personligt og hyggeligt hotel, hvor I kan bo i et af de 15 individuelt indrettede værelser og nyde en to- eller tre-retters middag i restauranten eller orangeriet. 

Den store fæstning fra det 18. århundrede ligger lige ved siden af ​​hotellet, og nede ved vandet finder I det store kanontårn, en anløbsbro og fortøjninger til fritidsbåde.  

Fra 618 kr.
Pris pr. person pr, nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Countryside Hotels

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Som at bo på et museum

Fredriksborg har i alt 15 individuelt indrettede værelser, der nærmest er moderne monumenter i en bygningen fra 1751. Fredriksborg har været fredet siden 2002 og under renoveringen er der brugt gamle linoliefarver, der er produceret tidstypiske tapeter og ældre døre og de flisebelagte ovne er så vidt muligt bevaret. Stueetagen består af køkken, reception, opholdsstue/morgenmadsrestaurant og to spisestuer. Bygningen har ingen elevator.

Ved siden af ​​hovedbygningen ligger den oprindelige officersbygning i bjælketræ bygget i 1721. Denne blev renoveret i 1990'erne og omdannet til hotelværelser i 2015, hvor der også blev bygget en stor terrasse. Alle disse værelser ligger i stueetagen og er let tilgængelige. Disse værelser er også tidstypisk indrettede. Badeværelserne er helt nye, og alle værelser har brusebad (enkelte har badekar), tv og gratis WiFi.

OBS: Husk at Fredriksborg er fredet og som gæst skal I derfor være lidt forsigtige. På grund af fredningen ér hotellet røgfrit, der må ikke bruges ild eller stearinlys på værelserne eller medtages rødvin, mad eller andet, der kan forårsage pletter. Alt unormalt slid, skader, rygning eller manglende ornamenter faktureres til gæsten.

Galleri

Kort

Vis på kort