Hestraviken Hotell & Restaurant

Et unikt hotel i småland nær isaberg

Hestraviken Hotell & Restaurant, Hestra

Hestraviken er smukt beliggende ved Isaberg i Småland og er ideel til en weekendtur eller et ferieophold. Gæstfriheden og det venlige personale sørger for, at I føler jer godt tilpas og trives fra første øjeblik. Værelserne er placeret i forskellige huse med egen terrasse eller balkon med en smuk udsigt.

Her kan I vandre i skoven, cykle, plukke bær, svømme i krystalklare søer, ride, tage på kanotur, køre mountainbike og meget, meget andet og stå på ski om vinteren. Naturen rundt om Hestraviken med det karakteristiske 309-meter høje Isaberg er virkelig indbydende. Mange vandreruter, cykelveje og skove fyldt med bær og svampe, søer og vandløb

Fra 683 kr.
Pris pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Countryside Hotels

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Rendyrket forkælelse

Alle værelser har smuk udsigt og er beliggende i forskellige træhuse rundt omkring i haven. Alle værelser har egen terrasse eller balkon. Nogle af husene ligger faktisk så tæt på søen Nissan, at I kan fiske fra balkonen. Værelserne har minibar, tv, hårtørrer, badeværelse med bruser, trådløst internet med høj hastighed. Deluxe værelserne er på 32 kvadratmeter har 4 senge: 1 dobbeltseng og to enkeltsenge, der fold ud fra væggen. Superiorværelser i Herregårdsvillaen er 35 kvadratmeter og har badekar.

Restauranten byder på en fantastisk stemning. Det er næsten som at komme ind i et smukt hjem, hvor alt har et personligt touch. Små charmerende spiserum, saloner, bar og en dejlig veranda. Køkkenet er hjertet i Hestraviken og overrasker med mad tilberedt med høje ambitioner. Friske sæsonbestemte råvarer fra området og naturens egne spisekammer samt middelhavsinspirerende lækkerier gør hvert måltid til noget særligt. Måske får du her nogle af Sveriges bedste desserter! Bag gryderne står køkkenchef Malin Tallbäck, en af ejerne

Hotellet har en løbebane, billard, boulebane, sauna, fitnesscenter, jacuzzi, udendørs swimmingpool (åben i sommersæsonen), legeplads, både, kanoer, cykler og mountain bikes. Tæt på er Isaberg Golfklubbs fine 36-hullers golfbane, Isabergs populære skisportssted, Tree top adventure og Mountainbike Arena.

Galleri

Kort

Vis på kort