Nääs Fabriker Hotell og Restaurant

Levende industrihistorie

Nääs Fabriker Hotel, Tollered ved Göteborg

Nääs Fabrikers historie starter i 1933, hvor den velstående familie Berg etablerer et spinderi. Tekstilproduktionen og fabrikken voksede over årene, men i 1981 måtte fabrikken lukke, og i dag er den rammen om et stemningsfuldt område med butikker, restauranter, caféer og hotellet som det naturlige midtpunkt. Bygningen ligger smukt ved søen Sävelången 20 minutter i bil fra Göteborg.

Shopping i Nääs Fabriker er noget helt specielt. Her finder I blandt andet mode, indretning, børneprodukter, smykker og delikatesser i et smukt historisk miljø, som I garanteret ikke finder andre steder. Og flere dejlige butikker er på vej.

Fra 775 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Countryside Hotels 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Unikt hotel i unike rammer

Nääs Fabriker Hotell & Restaurant ligger smukt lige ved søen Sävelången i en bomuldsmølle fra 1900-tallet. Det er uden overdrivelse et helt unikt hotel; smukke, hyggelige og veldesignede værelser overalt, der kombineret med hotellets lækre mad, venlige personale og en række fritidsaktiviteter sikrer jer en enestående oplevelse.

Hotellet rummer i alt 81 værelser. Alle værelser er højloftede, nogle med tagterrasse og udsigt over søen, badeværelse med den samme smukke udsigt og nogle kæmpestore, alle udstyret med komfortable senge, det fineste sengelinned med satin af egyptisk bomuld og luksuriøse frotté-badekåber. De fleste af værelserne har udsigt over søen Sävelången fra både soveværelset og badeværelset og alle værelser er røgfri og husdyrfri. Der kan ikke anvendes kontanter på hotellet.

Restaurantens mad- og drikkevarestandarder er lige så høje som alt andet på Nääs Fabriker, præget af opmærksomhed på hver eneste lille detalje. Nääs Fabriker har noget at tilbyde både for dem, der ønsker at spise eller bare tage en kop kaffe eller et glas vin. Hotellet tilbyder morgenmad, frokost, middag og søndag også brunch. Nääs Fabriker Kafé serverer også lette måltider og hjemmebagt brød og bagværk. Hugos Handel & Kök tilbyder pizzaer, salater og andre lette retter.

Galleri

Kort

Vis på kort