Villa Källhagen i Stockholm

nær stockholms centrum 

Villa Källhagen, Stockholm

I det øjeblik I træder ind på promenaden, der fører fra Strandvägen, mærker I forskellen: Trafikstøjen dæmpes og naturens stilhed tager over. Kort efter står I i hotellets frodige have. Her kan I sidde på den udendørs terrasse og nyde en bid mad og noget forfriskende med Nordisk Museums spejlbillede i Djurgårdsbrunn-kanalen. Ud over restaurant og udendørs siddepladser tilbydes naturligvis også overnatning i et af de 36 hotelværelser. Her bor I i smukke og lyse værelser, mange med direkte udgang til haven. 

Villa Källhagen ligger kun ca. 3 km fra Stockholms centrum og forlystelsesparken Gröna Lund og det spændende Vasa Museum ligger kun godt 1,2 km fra hotellet.

Fra 777 kr.
Pris pr. person pr, nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Klassisk kanalhotel
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

 

 

Med udsigt til djurgården

Villa Källhagen tilbyder indkvartering i et smukt og beroligende miljø ved siden af ​​Djurgårdsbrunn-kanalen ved Gärdet i Stockholm. Her er 36 hotelværelser i fire forskellige kategorier, som alle kombinerer bevidst design med nærhed til omgivelserne gennem store vinduer og rigeligt lys. Med vandet lige rundt om hjørnet og flere vandre- og løbestier i nærheden, bor I i naturskønne omgivelser nær byen med kun 10 minutters gang til Djurgården og Strandvägen. Her kan I nyde du fred og ro og ikke mindst god mad i den velrenommerede restaurant.

Værelserne er sæsoninspirerede og har masser af lys og nærhed til omgivelserne gennem de store vinduer. Værelserne er spredt over hele anlægget; nogle på den øverste etage, nogle har en terrasse ud mod haven og andre har udsigt over Djurgårdens park. 

 

Galleri

Kort

Vis på kort