Royal Natal National Park

Oplev den smukke og dramatiske nationalpark

Royal Natal Nationalpark er berømt for sine spektakulære landskaber og fantastiske bjergstier, der byder på oplevelser i hjertet af Drakensberg-bjergkæden. Forbered dig på vanvittige udsigtspunkter over høje bjerge og dybe vandfald. Udforsk det til fods eller måske fortrækker du at komme frem til hest? Det kan du nemlig også sagtens. Nationalparken er fyldt med muligheder for sjove aktiviteter. Der er for eksempel utallige muligheder for vandreture. Du kan vælge mellem ruter fra cirka en time til hikes, der tager to dage at gennemføre. Eller hvad med en gang ørredfiskeri? Det er der rig mulighed for i blandt andet Mahai og Thukela-floderne.


Royal Natal National Park er med andre ord et paradis for alle, der elsker udendørsaktiviteter og smuk natur - om du er på kør-selv ferie eller på rundrejse er det bestemt oplagt at pakke picnickurven til en dag i parken. Og husk badetøjet, så du kan tage en dejlig, forfriskende svømmetur i de friske bjergfloder.

Inspiration

Drakensberg amfiteater

En af de store attraktioner i Royal Natal National Park, er Amfiteatret - en klippevæg, der er 5 km lang og 500 m høj og bredt anerkendt som en af de mest imponerende klippeflader på Jorden. Mount-aux-sources ligger på toppen som det højeste punkt i de nordlige Drakensbjerge. Herfra starter Orange River sin utrolige rejse mod vest gennem hele Sydafrika, hvor den til sidste ender ud i det Atlantiske Ocean. Fra toppen af Amfiteatret falder verdens næsthøjeste vandfald, Tugela Falls, med imponerende 948 m ned til bunden. Tager du en heldags vandretur til toppen af bjerget, venter der en af de smukkeste udsigter du kan forestille dig. 
 

Klippemalerier

Drakensberg National Park kom i år 2000 på UNESCO's verdensarvsliste, pga. de mange klippemalerier i området. Malerierne er lavet af San Folket, som har levet i området i 40.000 år - nogle mener at de muligvis har været her i op til 100.000 år. Der er fundet mellem 35.000 og 40.000 klippemalerier på over 600 forskellige områder, som viser hvordan San folket har levet. Malerierne viser forskellige emner, men de hyppigste billeder forestiller forskellige dyr samt mennesker i forskellige dagligdags situationer. Mange af disse klippemalerier finder du i Royal Natal National Park.

Kort

Vis på kort