Safari Lodges i Sydafrika

Et ophold på en Safari Lodge er en totaloplevelse

Her smelter dyreliv, naturoplevelser og intensitet sammen til en oase af liv, nydelse og afslapning midt i et overflødighedshorn af fabelagtig natur. Oplevelser i Game Reserves og på lodges er som regel en ”all inclusive” oplevelse, hvor oplevelserne står i kø og venter på jer. Fra det øjeblik I ankommer til jeres valgte lodge, står dagene på Game Drives, naturvandringer, Sundowners og andre varierende aktiviteter, krydret med lækre måltider i skønne omgivelser.

Safari Lodges

Vis på kort

Information

Oplevelser året rundt i Sydafrika

Fra forår til vinter lokker det sydafrikanske klima til oplevelser på lodges året rundt. I den sydafrikanske vinter er temperaturen omkring 20° med køligere morgener og aftener. Når bladene er faldet af træerne er det lettere at få øje på dyrene. Sommeren lokker med varmere temperaturer og grønne omgivelser, hvor I skal være mere opmærksomme, når dyrene skal udpeges.

Safarioplevelser og kør-selv-ferie

Har I lyst til at opleve mere end en lodge og et Game Reserve, er kombinationen med en lejebil en rigtig god ide. Kør fra lodge til lodge, parker ved indgangen og bliv hentet af personalet, og I er klar til flere unikke oplevelser. Safarioplevelser kan også med fordel kombineres med kør-selv-ferier i storslåede landskaber ved fx Cape Town, Garden Route, Drakensbergbjergene eller Panoramaruten tæt på Kruger National Park.

Bestil i god tid

Sydafrika og safarioplevelser er forståeligt nok meget populært. Antallet af værelser, hytter eller telte på de enkelte Safari Lodges er få, så der er rift om oplevelserne. Uanset hvilken tid på året I ønsker at besøge landet, er det derfor vigtigt at bestille opholdet god tid i forvejen.

Kontakt