Safari er meget mere på Safari lodge

Sådan bliver din safari helt uforglemmelig

Løveflokke, der daser i solen. Giraffer, der titter over træerne. Flodheste og elefanter, der morgenbader. Uanset hvor du oplever Sydafrikas vilde dyreliv er det en oplevelse, du aldrig glemmer. Men på en safari i Private Game Reserve oplever du mere på tre dage, end du ville på en uge i de store parker som den verdensberømte Kruger Nationalpark. På en safari lodge er fantastiske safarioplevelser i centrum, men i en luksuriøs indpakning, der indbyder til selvforkælelse med delikat cuisine, safariidyl og uforglemmelige oplevelser. 

inspiration

LUKSURIØS SAFARIIDYL

Det er ikke bare den Karen Blixenske charme, den delikate cuisine eller de smukke omgivelser, der gør et ophold på Safari Lodge til en uforglemelig oplevelse. Det er alle de små ekstra detaljer. Som romantikken i en middag i stearinlysenes skær midt i bushen. Som at nyde tosomheden på den private veranda eller at slappe af i et skønt badekar. Eller at betragte elefanterne i det nærliggende vandhul fra poolkanten. Det er de oplevelser, der gør jeres safari i Sydafrika til noget helt specielt.   

Sydafrika fra solopgang til solnedgang på Game Drives

I står op før daggryet, når bushens dyr så småt begynder at røre på sig, og begiver jer af sted i de åbne jeeps. Giraffer titter nysgerrigt over trætoppene, flodheste svaler sig i vandhuller, elefanterne ruller sig i mudder for at beskytte sig mod heden, der så småt begynder at presse sig på. Sammen med de alvidende rangers udforsker I bushens fascinerende liv, præcis som I ønsker at opleve det.

Dyr i spotlight

Hen ad eftermiddagen, når solen begynder at stå lavt på himlen og varmen lægger sig lidt, begiver I jer igen af sted ud i bushen. I det svindende dagslys er det et helt andet liv, der leves i det vilde. En løve på jagt springer efter sit bytte, en gravid gepard tager sig en forfriskende tår vand, flodhestene plasker rundt i et vandhul; Råt og fascinerende. Når mørket lægger sig over bushen, tændes spotlightet og giver jer et unikt indblik i de nataktive dyrs lyssky aktiviteter. 

OPLEV ESSENSEN AF AFRIKA PÅ BUSH WALK

Der er ingen bedre måde at komme fascinerende tæt på Sydafrikas natur, end at udforske den til fods. Til et kor af dyrelyde og duften af frisk græs vil I opleve suset, når I står stille i bushen og betragter en springende antilope eller måske en løveflok, der dovner i solen, mens ungerne pjatter rundt. Her oplever I for alvor, hvor stor giraffen egentlig er og mærker, hvordan jorden ryster, når elefanterne går forbi. I oplever Afrika med alle sanserne på én gang, når I udforsker denne verden af lyde og dufte, hvor hvert enkelt blad er med til at fortælle en fascinerende historie.

FOR MENNESKER OG MILJØ

De private Game Reserves samarbejder ofte tæt med World Wildlife Fund (WWF) og South African National Parks Trust (SANParks Trust) for at konservere og beskytte Sydafrikas unikke dyreliv. Ved at samarbejde med bønder om at skabe reservater i stedet for farme, og derved få reintroduceret den vilde dyrebestand, har de været med til at skabe gode forhold for miljø såvel som lokalbefolkning. 

Vis på kort