Autocamper i Tjekkiet

Oplev Tjekkiets natur i en autocamper

Kør-selv-ferie med autocamper i Tjekkiet er oplagt, hvis du værdsætter frihed til at opleve Tjekkiets flotte natur, velrenommerede bryggerier og mindre byer. Når du har prøvet det, finder du hurtigt ud af, at Tjekkiet har meget mere end Prag at byde på.

Uanset om du har prøvet at rejse rundt i autocamper før eller ej, så kan denne rejseform varmt anbefales i Tjekkiet, der er overskuelig og nem at komme rundt i.

Vi tilbyder dig flere forskellige udlejningssteder i Tjekkiet, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje? (Gælder kun ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 5 butikker.) Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed 
Vi samarbejder med de førende udlejere af autocampere i USA, Canada, Australien, New Zealand og hele Europa, for at sikre dig det største udvalg og den bedste service.

tjek priser og lej

Vidste du det? 
Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!
Kontakt os.