Byen Düsseldorf

Magiske øjeblikke

Düsseldorf er en livlig by, ikke mindst hvis man er til aften- og natteliv. Hvis I er i Düsseldorf for første gang, må I absolut bruge tiden i den hyggelige, gamle bydel Altstadt, hvor de mange barer og restauranter kæmper om gæsternes gunst med et bredt kulinariske tilbud. Her finder I også de legendariske barer med navne som Sir Walter, Beuys eller Ellington, med de bedste bartendere og de bedste drinks.

Düsseldorf har også det største japanske samfund i Tyskland, hvor mere 8.000 japanere skaber det pulserende distrikt Lille Tokyo. Så er man til asiatiske stemning, er Lille Tokyo i Düsseldorf stedet hvor I samtidig finder nogle af Europas bedste japanske restauranter.

Et helt andet kvarter er Medienhafen. Den tidligere havn ved Rhinen har ændret sig fra siloer og lagerbygninger til spændende byggerier af anerkendte arkitekter. Medienhafen huser mange medie- og kommunikationsvirksomheder, mode og arkitektur samt kunst og kultur. Områdets særlige atmosfære skyldes en skøn blanding af nyt og gammelt, hvor gamle kajer, trapper og jernbanespor stadig er bevaret. Jeres tur rundt i området kan slutte omkring Kaistraße, der tilbyder et bredt udvalg af barer og bistroer med udsigt over havnen. 

I kan næsten heller ikke være i Düsseldorf uden at besøge et af de mange bryggerier, der nærmest er lokale institutioner, der er ligeså vigtige for Düsseldorf som Altstadt og Rhinen. Et bryggeri i Düsseldorf er mest af alt et sted, hvor folk mødes og hygger sig over en øl eller nyder et godt solidt måltid, og der findes en hel perlerække af dem, specielt i Altstadt.

Er I interesserede i kultur vil I også føle jer hjemme i Düsseldorf. Byen har et væld af teatre, koncertsale, gallerier, historiske seværdigheder og skønne parker. Og når I har fået kultur nok, kan I slappe af på Burgplatz, et af de smukkeste steder i Tyskland, nyde en Altbier og kigge ud over Rhinen.

Kort

Vis på kort

Oplev Midttyskland - Skab din egen historie