Das Lindner Romantik Hotel & Restaurant, Bad Aibling

Fantastisk hotel nær Rosenheim

Das Lindner Romantik Hotel & Restaurant, Bad Aibling, Rosenheim

Der var engang et lille slot ... Sådan kunne et eventyr begynde. Eller et ophold på Das Lindner Romantik Hotel & Restaurants. Fordi hotellet er det tidligere Schloss Prantshausen og kan se tilbage på en spændende historie. Hotellet, der ligger midt i byen, byder på hygge og nydelse i afslappende og stilfulde omgivelser.

Fra 785 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Alle værelser er nænsomt indrettede og har badeværelse, telefon, hårtørrer, safe, tv, minibar og internet. Og i den traditionelle Stub'n er der frisk tilberedte delikatesser fra det alpine køkken, med særlig vægt på regionale og organiske råvarer.

Den elegante Lindners Stub'n-restaurant og den hyggelige Schwemme forkæler jer med bayerske og alpine delikatesser af fremragende kvalitet. Lindner lægger vægt på førsteklasses lokale produkter, og menuen indeholder frisklavede retter, som det venlige serviceteam også serverer i restauranten og på de to terrasser om sommeren. Ud over en fremragende vinkort med fine vine fra tyske, østrigske og sydtyrolske vinregioner er der også frisk tappet, kold øl fra det regionale private Maxlrainer-bryggeri.

I Lindnes Schwemme midt i Bad Aibling er den bayerske kro-tradition blevet genskabt. Kakkelovn, hvælvinger og gammelt træværk passer harmonisk ind i den lokale atmosfære. Her serveres bayerske økologiske delikatesser som stegt svinekød, grillede pølser, Obatzda, snacks m.m., alt sammen af den sædvanlige gode økologiske kvalitet. Og naturligvis er den lidt tunge, men populære dessert Kaiserschmarr'n på kortet. Og hvis I bare vil nyde en frisk tappet Maxlrainer-øl i komfort, er I også velkomne.

Galleri

Kort

Vis på kort