Det idylliske Lindau

Den maleriske ø i Bodensøen

Lindau er en lille ø, som er placeret i den nordlige del i en af Tysklands smukkeste søer, Bodensøen. Den charmerende bayerske by af samme navn med karakteristiske købmandshuse fra det 16. og 17. århundrede med dekorative kviste og charmerende bindingsværkshuse er det perfekte sted at komme i ægte bayersk stemning på jeres rejse.

Nyd de mange middelalderbygninger ved byens smukke pladser som St. Stephanskirken, Münster Unserer Lieben Frau med det fantastiske himmelmaleri, Peterskirken, det sylespidse Mangturm og det gamle rådhus. Fra en af caféerne i havnen kan I nyde den betagende udsigt over Bodensøen og de tre lande, Tyskland, Østrig og Schweiz, som alle grænser op til søen. Her finder I også det karakteristiske fyrtårn og den bayerske løve, der standhaftigt beskytter havneindsejlingen.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort