Externsteine - i Teutoburger Wald

Magisk, mytisk, mystisk ...

Vil du overvældes af naturens mystik, så besøg de imponerende Externsteine i Teutoburger Wald ved Horn-Bad Meinburg. Stedet er et af de mest bemærkelsesværdige naturlige og kulturelle monumenter i Centraleuropa. Klipperne består af 13 høje, smalle klippesøjler, der rejser sig stejlt og på flere måder kan minde om Stonehenge i England. Klipperne kan bestiges ad to stentrapper og det er anstrengelserne værd, for fra toppen af de 40 m høje klipper har du en formidabel udsigt over Teutoburger Walds smukke natur.

En hellig fortid

Der er utallige historier og myter om de 80 millioner år gamle sandstensklipper. Et relief fra Middelalderen på den største af klipperne viser Jesus nedstigning fra korset, hvilket vidner om en kristen fortid. Lad dig også betage af dette sted, som gennem århundrede har fascineret vore forfædre. 

Anbefalet af Hanne, Rejsespecialist Lyngby

Jeg har mange steder, jeg kalder mine favoritter. USA er simpelthen et land med utallige muligheder. Storbyerne San Francisco, New York, Washington D.C. og så er der nationalparkerne - især Yosemite slog benene væk under mig. Vietnam, fordi landet er så anderledes, så smuk og fordi befolkningen er utrolig søde.

Kort

Vis på kort

Oplev Midttyskland - skab din egen historie