Historiske Harburg

Lad dig forføre af historien i Harburg

På den populære turistrute "Romantische Strasse” finder du et væld af smukke og historiske byer. I Wörnitz-dalen mellem Nördlingen og Augsburg ligger en af disse byer – Harburg. I den gamle bydel ligger talrige bindingsværksbygninger og barokke gavlhuse samlet. 

Byen er placeret ved kraterkanten af et kæmpe meteorkrater, som opstod for cirka 15 millioner år siden, da en enorm asteroide brød gennem atmosfæren. Byens vartegn finder du på toppen af kraterkanten vest for byen. 

Tag en rundvisning på Schloss Harburg

Her vil du se det smukke slot ”Schloss Harburg”, som er et af de bedst bevarede slotte i Tyskland. På en rundvisning i slottet vil du opleve næsten 900 års historie. Du vil passere sjove genveje, fængselsceller, porte og tårne – forvent at du bliver ført direkte ind i middelalderens verden! Et kig ind i den barokke Slotskirke St. Michael er også umagen værd.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort