Julemarkeder i de 9 historiske byer

Traditionel julestemning i Tyskland

De 9 Historiske Byer i Niedersachsen Braunschweig, Celle, Einbeck, Göttingen, Goslar, Hameln, Hannover, Hildesheim og Wolfenbüttel tilbyder alle et traditionelt, hyggeligt julemarked, og i Autostadt (Wolfsburg) kan I opleve en lysfest, når de afholder Lichterwelt. 

Når tanken om glühwein, flødestuvede champingons, bratwurst, honningkager og nisser og alverdens krims-krams  melder sig, er der få steder i Europa, hvor julestemningen når samme højder som på de traditionsrige tyske julemarkeder. Så hvis I drømmer om at give hyggen et ekstra nøk op, så er en smuttur til en eller flere af de 9 spændende byer lige sagen. Blot få timers kørsel fra Danmark finder I juleshopping til gode priser, overdådige juleudsmykninger og masser af julefryd for hele familien.

Da søndagen før den første søndag i advent i den evangeliske kirke betragtes som Totensonntag, en af ​​årets stille dage, åbner de forskellige julemarkeder typisk mandagen efter. Nogle julemarkeder varer helt frem til begyndelsen af ​​det nye år, omend de fleste er lukkede i juledagene.

Information om de enkelte julemarkeders åbningstider finder du her >>

Kort

Vis på kort