Messel Pit Fossil Site i Hessen

Rejs 48 millioner år tilbage i tiden

Tag familien med på en guidet tur i udgravningerne i Messel Pit Fossil Site og få et glimt af jordens historier og udvikling gennem millioner af år. Bare 30 kilometer syd for Frankfurt ligger Tysklands første UNESCO naturarvssteder i en skovklædt dal. Messel Pit er verdenskendt for sin utrolige samling af fossiler fra pattedyr, krybdyr, fugle og insekter der bl.a. inkluderer nogle flot bevaret fossiler af krokodiller og skildpadder med skæl og huden intakt.

Der har gennem mange år været udgravninger forskning på stedet, og mere end 3.000 nye fund tilføjes hvert eneste år. Alt bliver nøje analyseret og bidrager til forståelsen af Eocæn-perioden.

Giv jer tid til Messel Pits besøgscenter, for I vil blive forbløffet over de mange forskellige temaer der er fokus på, hvilket også ses i stedets permanente udstilling "Time and Messel Worlds". Det handler blandt andet om industrihistorie, landskab, vulkanisme, regnskov og evolution. Der arrangeres flere typer guidede ture i det naturskønne område med forskellige temaer og længde – der er bl.a. en familietur for børn fra 6-10 år.

Kort

Vis på kort